Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπογράφει με μείωση αποδοχών ο Ντε Χέα, πρόταση για Λιβάκοβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπογράφει με μείωση αποδοχών ο Ντε Χέα, πρόταση για Λιβάκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποδέχθηκε τελικά τη μείωση των αποδοχών του και είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποδέχθηκε τελικά τη μείωση των αποδοχών του και είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας είναι στις τελικές επαφές, πλέον, με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει και φέτος με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, αλλά η πρόταση της αφορά μείωση αποδοχών, κάτι που απέρριψε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Τελικά όμως ο Ντε Χέα αποφάσισε να αποδεχθεί την μείωση και θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Ισπανός, ο οποίος είναι βασικός και τη φετινή σεζόν με τον Ερικ Ντε Χαγκ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», λαμβάνει εβδομαδιαίως 426 χιλιάδες ευρώ, από την τελευταία υπογραφή του συμβολαίου του, τον Σεπτέμβριο του 2019, και στο νέο συμβόλαιο οι αποδοχές του θα μειωθούν στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Στο μεταξύ ο Τεν Χαγκ κατέληξε στον τερματοφύλακα, που θα είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ντε Χέα. Σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα «Sportske Novosti» η αγγλική ομάδα κατέθεσε πρόταση δέκα εκατ. ευρώ στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 28χρονο τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X