Κούγιας: «Η Τρίγλια έκανε τρικ με το όνομα "Ηρακλής" για να έχει οπαδούς»

Κούγιας: «Η Τρίγλια έκανε τρικ με το όνομα "Ηρακλής" για να έχει οπαδούς»
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πως η Τρίγλια χρησιμοποιεί τον τίτλο Ηρακλής, προκειμένου να έχει φιλάθλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πως η Τρίγλια χρησιμοποιεί τον τίτλο Ηρακλής, προκειμένου να έχει φιλάθλους.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν ένας από τους τρεις δικηγόρους του Γηραιού στην εκδίκαση της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα.

Στον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή έχει επιδικαστεί το ποσό των 110.000 ευρώ, το οποίο με τους τόκους θα αυξηθεί σημαντικά.

Ο Κούγιας υποστήριξε πως το χρέος δεν πρέπει να επιβαρύνει την τωρινή διοίκηση, γιατί ουσιαστικά κατέχει τις μετοχές της Τρίγλιας και όχι του Ηρακλή.

Μεταξύ άλλων, τόνισε στην αναψηλάφηση της υπόθεσης: «Μαζί με ακόμα δύο επιφανείς επιχειρηματίες, τους Τομ Παπαδόπουλο και Στράτο Ευγενίου, αποφασίσαμε ν’ αγοράσουμε τις μετοχές της Τρίγλιας. Αν ενεργοποιηθεί ποινή και κριθεί καθολική διάδοχος μίας εταιρείας του 2010, τότε θα πρέπει να πληρώσουμε ως το τέλος του μήνα 600.000 ευρώ για να μη διαλυθεί.

Κανείς από εμάς δεν πρόκειται να το κάνει, αν γίνει δεκτή, γιατί θ’ ακολουθήσουν δεκάδες άλλες προσφυγές εκατομμυρίων ευρώ. Δεν εκβιάζουμε. Μετά την ΠΑΕ του 2010, ακολούθησαν άλλες δύο ΠΑΕ και δε στράφηκε εναντίον τους. Η Τρίγλια δεν ιδρύθηκε από ιδρυτικό σωματείο. Αυτή η ΠΑΕ, η ΠΟ Τρίγλια, πήρε άδεια να χρησιμοποιεί τον τίτλο “Ηρακλής” για να έχει οπαδούς. Έφυγε από την Τρίγλια χωρίς να γίνει ποτέ Ηρακλής. Είναι τρικ για να έχει οπαδούς».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X