Σήμερα «μιλάνε» η ΑΕΚ και η Φιλαδέλφεια!

Σήμερα «μιλάνε» η ΑΕΚ και η Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Οι μάχες για την «Ένωση» επιστρέφουν και ο Πάνος Λούπος γράφει για αυτές στο προσωπικό του blog

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός ότι για να κατακτήσει η ΑΕΚ φέτος τους στόχους της, πρωτάθλημα και κύπελλο, θα έπρεπε να παλέψει μόνη εναντίον όλων των αντιπάλων, των συμμαχιών τους και των επικοινωνιακών τους μηχανισμών, το εμπεδώσαμε άπαντες από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν.

Αυτό που διαπιστώνουμε στη διαδικασία των play off, είναι ότι για να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, δεν πρέπει να χάσει πουθενά. Και οπωσδήποτε, θα πρέπει να έχει κερδίσει και στην Τούμπα και στο Φάληρο και στη Λεωφόρο! Αν πρώτα ο Θεός τα καταφέρει η ΑΕΚ, θα πρόκειται για το πιο μάγκικο της ιστορίας όλων των πρωταθλημάτων που έχουν παιχτεί, αλλά ας μην βιαζόμαστε…

Πρώτα απ’ όλα είναι η αποψινή μάχη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δεν χωράει συζήτηση, αναφορικά με το μονόδρομο της ΑΕΚ στο να νικήσει. Αυτό που δεν θα αλλάξουν τα σημερινά αποτελέσματα, είναι η αναγκαιότητα η ομάδα του Ματίας να νικήσει τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο. Αλλά όταν το κάνει αυτό, θα πρέπει να το κάνει για να του ξεφύγει το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής με τρεις βαθμούς. Κι αυτό προϋποθέτει νίκη απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ τα αξίζει τα νταμπλ!

Αναντίρρητα, είμαστε σε μια φάση που μας διακατέχει έντονο «κιτρινόμαυρο» στρες και δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε. Η προοπτική μάλιστα του νταμπλ στο ποδόσφαιρο στη χρονιά της επιστροφής στο σπίτι μας, μας τρελαίνει δικαιολογημένα. Και για να ξέρουμε τι λέμε, το βλέπουμε δηλαδή κι εμείς, το βλέπουν και οι άλλοι, ότι η ΑΕΚ ως ομάδα αξίζει το νταμπλ φέτος. Παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, πώς να το κάνουμε; Χωρίς καμία μα καμία διάθεση υποτίμησης του ΠΑΟ, που έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και αξίζει ο απόλυτος σεβασμός και στη δουλειά του Γιοβάνοβιτς και στην πορεία συνολικά της ομάδας του.

ΑΕΚ βέβαια δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ υποδέχεται τον ΠΑΟ στον τελευταίο ημιτελικό, κι αν νικήσει, θα πάει στους τελικούς με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ, με στόχο να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της, αφού το Κύπελλο το έχει ήδη πάρει. Οι τελικοί είναι στις τρεις νίκες, που σημαίνει ότι μπορεί να διεξαχθούν μέχρι και πέντε αναμετρήσεις, με την «Ένωση» να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Αν μη τι άλλο, είναι η μέρα που πρέπει να «μιλήσει» η Νέα Φιλαδέλφεια και ο κόσμος της ΑΕΚ. Κι αυτό θα γίνει. Και το μεσημέρι και το βράδυ. Ενδιάμεσα προλαβαίνουμε να χαλαρώσουμε κάνα δίωρο!

Υ.Γ.: Αν νικήσουν τα κορίτσια μας στο βόλεϊ σήμερα, ακολουθούν τελικοί πρωταθλήματος με τον ΟΣΦΠ, που θα κριθούν στις τρεις νίκες. Με στόχο το νταμπλ. Στο χάντμπολ, επίσης οι τελικοί της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΣΦΠ, πάλι με την «Ένωση» να έχει το πλεονέκτημα έδρας, κρίνονται στις τρεις νίκες, που σημαίνει ότι μπορεί να διεξαχθούν και εκεί μέχρι και πέντε αγώνες μαζί τους. Συν όμως τον ημιτελικό του Κυπέλλου, πάλι κόντρα στον ΟΣΦΠ και φυσικά συν τον τελικό αν πάνε όλα καλά. Με στόχο και εδώ το νταμπλ. Στόχος είναι φυσικά το νταμπλ και στο ποδόσφαιρο, με πέντε αγώνες να απομένουν στο πρωτάθλημα και ένας ο τελικός Κυπέλλου. Έξι δηλαδή οι μάχες στο ποδόσφαιρο συν επτά πιθανές στο χάντμπολ συν έξι (με τη σημερινή) στο βόλεϊ, εφόσον νικήσουν σήμερα τα κορίτσια μας. Και μιλάω για τρία βασικά αθλήματα που στοχεύουν σε ισάριθμα νταμπλ!

Σήμερα «μιλάνε» η ΑΕΚ και η Φιλαδέλφεια!

Υ.Γ.2: Προφανώς δεν παρακολουθούν όλοι οι «Ενωσίτες» με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνία, όλα τα αθλήματα, αλλά αφενός ΑΕΚ είμαστε παντού και αφετέρου μιλάμε για την προοπτική νταμπλ για το σύλλογο. Και δεν είναι μόνο αυτά τα τρία αθλήματα, αλλά ας περιοριστώ σε αυτά, που είναι πολύ βασικά και δίνουν ιδιαίτερη δυναμική στην ΑΕΚ, συνολικά.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X