Κριστίνα Μπουσίνο: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Λούκας Ερναντέζ (ΦΩΤΟ)

Κριστίνα Μπουσίνο: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Λούκας Ερναντέζ (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγος του Λούκας Ερνάντες, Αμέλια Λορέντε, κατηγόρησε τον σταρ της Μπάγερν ότι την απάτησε με το πρώην μοντέλο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστίνα Μπουτσίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τη Bild, εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες για υποτιθέμενη σχέση του Ερνάντες με την Κριστίνα Μπουτσίνο. Ωστόσο, η Αμέλια Γιορέντε είχε παραμείνει σιωπηλή για το θέμα και υποστήριξε τον Γάλλο, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (24/4), όταν πήγε στα social media για να αποκαλύψει το ζευγάρι.

Η Γιορέντε, η οποία μοιράστηκε το στορι της με τους 112.000 ακολούθους της στο Instagram και συνέχισε να διαγράφει κάθε φωτογραφία που περιελάμβανε τον Ερναντέζ από το προφίλ της.

Η Γιορέντε έκανε τις κατηγορίες ενώ ο Ερνάντεζ, ενώ βρισκόταν στο Μιλάνο βλέποντας τον αδερφό του Τέο να παίζει εναντίον της Λέτσε. Η Κριστίνα Μπουτσίνο είναι μοντέλο που έχει συγκεντρώσει τρία εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Μοιράζεται φωτογραφίες από τις λήψεις της καθώς και βίντεο από τις προπονήσεις της.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X