Aνοικτό αφήνει το ενδεχόμενο ο Τσέφεριν για αγώνες Champions League στις ΗΠΑ μετά το 2025 (ΦΩΤΟ)

Aνοικτό αφήνει το ενδεχόμενο ο Τσέφεριν για αγώνες Champions League στις ΗΠΑ μετά το 2025 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην πιθανότητα αγώνες του Champions League μετά το 2025 να διεξάγονται στις ΗΠΑ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σλοβένος μεγαλοπαράγοντας, Αλεξάντερ Τσέφεριν ανέφερε ότι δεν αποκλείεται ορισμένοι αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να φιλοξενηθούν σε γήπεδα των ΗΠΑ από τη σεζόν 2025-26! Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως κάτι τέτοιο άρχισε να υφίσταται από τη στιγμή που το Μουντιάλ θα φιλοξενηθεί αμερικανική Ήπειρο, ενώ καθοριστικό ρόλο έχει και η ανάπτυξη του αθλήματος στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Επιπροσθέτως ο Τσέφεριν τόνιζε ότι ελκύεται να διοργανώνει αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των οικονομικών ανταμοιβών που προσφέρονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πιθανό να διεξαχθούν αγώνες Champions League στις ΗΠΑ. Αρχίσαμε να συζητάμε γι’ αυτό, αλλά για μετά το 2025, καθώς οι τελικοί της διοργάνωσης είναι καθορισμένοι μέχρι το 2025. Το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι Αμερικανοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό. Έτσι θα ακολουθήσουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως οι λάτρεις του μπάσκετ στην Ευρώπη ακολουθούν το ΝΒΑ».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X