Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα - Οι elite που ήρθαν στην Ελλάδα ήταν πορτοφολάδες»

Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα - Οι elite που ήρθαν στην Ελλάδα ήταν πορτοφολάδες»
Photo Credits: INTIME

Αστείες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολαυστική συνέντευξη-ποταμό παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στη διαδικτυακή εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούτσου. Ο γνωστοός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο σύνολο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας και εξέφρασε την επιθυμία του, αλλά και την εκτίμησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα.

«Ήμουν από μικρός Παναθηναϊκός, όπως και ο γιός μου άλλωστε είναι Παναθηναϊκός και επιθυμώ να πάρει ο Παναθηναϊκός φέτος το πρωτάθλημα και πιστεύω πως αυτός θα είναι στο τέλος ο πρωταθλητής και όχι η ΑΕΚ…», είπε χαρακτηστικά.

Ο Κούγιας τόνισε οι παράγοντες των μεγάλων ελληνικών ομάδων είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο, ενώ σημείωσε πως και οι elite διαιτητές γίνονται τέτοιοι, αφού κάνουν εγκλήματα νωρίτερα, καθώς και οι FIFA-UEFA λειτουργούν όπως κάθε ομοσπονδία στην Ελλάδα. «Όλοι οι elite που ήρθαν στην Ελλάδα ήταν πορτοφολάδες. Πραγματικός elite ήταν αυτός που έπαιξε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός», υπογράμμισε.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρόσφατη εμπλοκή του στον Ηρακλή, επισήμανε ότι θα τα βρει με τους οργανωμένους σε συνάντηση που θα έχει μαζί τους και θα παραμείνει στην ομάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι βρέθηκε κοντά στον Πανιώνιο, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τους οπαδούς.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X