«Εσύ είσαι τ' άλλο μου μισό»: Ξανά viral η Δέσποινα Βανδή με τη νέα της αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη (VIDEO)

«Εσύ είσαι τ' άλλο μου μισό»: Ξανά viral η Δέσποινα Βανδή με τη νέα της αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη (VIDEO)

Δεν κρύβεται ο έρωτας...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χάνει την ευκαιρία η Δέσποινα Βανδή να εκφράζει (και) δημόσια τα έντονα συναισθήματά της για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος εξακολουθεί να δίνει συνεχώς το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο που η ίδια εμφανίζεται.

Για ακόμα μία φορά το ζευγάρι απαθανατίστηκε από θαμώνα του μαγαζιού σε τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, με τη Δέσποινα να αφιερώνει στον σύντροφό της ένα τραγούδι που μας γυρνά πολλά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα στο 1997, στον δίσκο που ουσιαστικά καθιέρωσε τη Βανδή ως ένα από τα «δυνατά» ονόματα της νύχτας.

Στον δίσκο «Δέκα Εντολές» περιλαμβάνεται το κομμάτι «Το άλλο μισό», το οποίο επέλεξε να αφιερώσει στον Μπισμπίκη!

«Στη ζωή μου όμως ήρθες και βρήκα του εαυτού μου το άλλο μισό, το άλλο μισό… εσύ είσαι αυτό», τραγούδησε ξανά και ξανά στον Μπισμπίκη ο οποίος της ανταπέδωσε με νόημα την αφιέρωση.

Δείτε εδώ το βίντεο που έγινε viral στο TikTok.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X