Μακάρι και στην Ελλάδα: Διαιτητής στη Γαλλία ζήτησε να μιλήσει στην τηλεόραση ώστε να εξηγήσει γιατί μέτρησε αμφισβητούμενο γκολ στο 90’+7’

Μακάρι και στην Ελλάδα: Διαιτητής στη Γαλλία ζήτησε να μιλήσει στην τηλεόραση ώστε να εξηγήσει γιατί μέτρησε αμφισβητούμενο γκολ στο 90’+7’
Photo Credits: INTIME

Διαιτητής στη Γαλλία ζήτησε να μιλήσει στην τηλεόραση ώστε να εξηγήσει γιατί μέτρησε αμφισβητούμενο γκολ στο 90’+7’

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαιτητής του Ναντ – Τρουά μετά τη λήξη του παιχνιδιού εξήγησε δημόσια γιατί μέτρησε ένα αμφισβητούμενο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κάπως έτσι ο κόσμος τον επαίνεσε για αυτή του την κίνηση.

Η Ναντ γλίτωσε την ήττα από την Τρουά στο 90+7′ και παραμένει ζωντανή ακόμα για τη «μάχη» του υποβιβασμού. Το τέρμα όμως που σημείωσε ο Γκεσάν σήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Τρουά, οι οποίοι «φώναζαν» για χέρι που έγινε πριν το γκολ.

Ο διαιτητής του παιχνιδιού Ζερεμί Πινιάρ πήγε μόνος του να δει τη φάση στο VAR και τελικά μέτρησε το τέρμα, το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 2-2. Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν ο Γάλλος διαιτητής αποφάσισε να μιλήσει δημόσια, προκειμένου να εξηγήσει γιατί δεν ακύρωσε το γκολ.

Πιο αναλυτικά λοιπόν υποστήριξε ότι μέτρησε το τέρμα, γιατί ο Μοσταφά Μοχάμεντ (που έκανε το χέρι), έκανε μια φυσιολογική κίνηση, όταν πήδηξε για να πάρει την μπάλα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ακόμα και ο προπονητής της Τρουά Πατρίκ Κισνορμπό, αφού άκουσε την εξήγησή του, την δέχτηκε.

«Αυτό το γκολ θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί, αν ο σκόρερ ήταν ο παίκτης που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι του. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έχεις στο νου σου», ανέφερε αρχικά.

«Βλέπουμε ότι στην περίπτωση αυτή ο συμπαίκτης του είναι αυτός που σκοράρει, έτσι ξεχνάμε αυτόν τον κανόνα. Τώρα είναι απαραίτητο να ξέρουμε, αν το χέρι του παίκτη που κοντρολάρει ακούσιο ή όχι.

Αν δεν ξέρω ακριβώς, αφήνω τη φάση να συνεχιστεί μέχρι το τέλος, ενώ αν είχα σφυρίξει αμέσως θα είχαμε χάσει το γκολ. Το VAR έρχεται και πρέπει να αποφασίσει αν αυτό είναι χέρι ή όχι. Είναι πραγματικά κάτω από το μέρος του δικεφάλου, οπότε δεν είναι εντάξει.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X