Δέκα ελεύθεροι και υποψήφιοι στόχοι της Μπαρτσελόνα

Δέκα ελεύθεροι και υποψήφιοι στόχοι της Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Οι υποψήφιοι στόχοι της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οικονομικά περιορισμένο πλαίσιο, αναμένεται να κινηθούν οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, στο «μεταγραφικό παζάρι» του προσεχούς καλοκαιριού. Οι Καταλανοί, αναμένεται να ασχοληθούν με παίκτες ελεύθερους, προκειμένου να μην δαπανήσουν υπέρογκα ποσά για την ενίσχυση της ομάδας.

Το κορυφαίο όνομα, που πιθανότατα θα ξαναφορέσει την «μπλαουγκράνα» φανέλα, είναι ο Λιονέλ Μέσι, για την επιστροφή του οποίου στην ομάδα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, η φημολογία εντείνεται σχεδόν καθημερινά. Και παρά τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, θεωρείται βέβαιο, πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία, με τον Μέσι να μειώνει καταλυτικά τις αξιώσεις του.

Εκτός όμως από τον «pulga», υπάρχουν στην ευρωπαϊκή αγορά, αρκετοί ποδοσφαιριστές, που μένουν ελεύθεροι τον ερχόμενο Ιούνιο και οι οποίοι μπορούν κάλλιστα ν΄ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού σε κορυφαίο επίπεδο.

Τέτοιες περιπτώσεις, είναι ο αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινίγκο Μαρτίνεζ, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάϊ Γκιουντογκάν, ο μέσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, ο οποίος δεν χρειάζεται… συστάσεις, ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τιράμ, ο κεντρικός αμυντικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Εβάν Ντικά, ο μέσος της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς, ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ, ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Βίλφριντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X