Ο Elite Γερμανός Τομπίας Στίλερ σφυρίζει στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ο Elite Γερμανός Τομπίας Στίλερ σφυρίζει στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των αγώνων της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με διαιτητές από το πάνω ράφι και η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο κορυφαίος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός και ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Απόλυτα γνώριμοι αλλά και από την… αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής διαιτησίας οι εκλεκτοί της ΚΕΔ για τα παιχνίδια σε “OPAP Arena” και “Βικελίδης”, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στο Ολυμπιακός-Άρης ορίστηκε ο “πολύς” Ντάνι Μακέλι, με τον Ολλανδό από την elite κατηγορία να έχει σφυρίξει ακόμα παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στοVAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης.

Στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, επίσης από την elite κατηγορία, ο οποίος είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Δικεφάλων πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΠΑΟκ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Μαζί του οι Κρίστιαν Γκίτελμαν, Ρόμπερτ Κέμπτερ, με 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Ψαρρή.

Elite όμως θα έχουμε και στο Βόλος-Παναθηναϊκός, αλλά Έλληνα. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, με τους Κωσταρά, Δημητριάδη, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Φωτιά, Κόλλια.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X