Ολυμπιακός -ΑΕΚ: «Με χτύπησαν στα γεννητικά όργανα», έγραψε ο Ιταλός διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα!

Ολυμπιακός -ΑΕΚ: «Με χτύπησαν στα γεννητικά όργανα», έγραψε ο Ιταλός διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα!
Photo Credits: INTIME

Δείτε όσα γράφει το Φύλλο Αγώνα του ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη ζούγκλα του Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες καταστάσεις στο «Γ.Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα.

Έπειτα το τρίτο τέρμα της Ένωσης, έγινε ο… κακός χαμός στο φαληρικό γήπεδο, με αποκορύφωμα το “ντου” οπαδών των Πειραιωτών στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να γίνει της… κολάσεως, με σοβαρά επεισόδια, αλλά και σύσσωμη τη διοίκηση του Ολυμπιακού να βρίσκεται στη γραμμή του πλαγίου άουτ, προεξάρχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Τα επεισόδια ωστόσο συνεχίστηκαν και μετά το σφύριγμα της λήξης, με τον διαιτητή Μάσα μάλιστα να καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση!

Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα, ο Ιταλός ρέφερι κάνει λόγο για χτύπημα που δέχτηκε στα γεννητικά όργανα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια!

Φυσικά αναμένεται να πέσει πολύ βαρύς ο πέλεκυς στους Ερυθρόλευκους, αφού πλέον δεν μιλάμε μόνο για την πιθανότατη τιμωρία έδρας λόγω της εισβολής των οπαδών, αλλά και για ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών, με βάση όσα καταγράφονται επίσημα στο φύλλο αγώνα.

Εξάλλου ο Μάσα, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι προχώρησε στην διακοπή του αγώνα “λόγω πιθανής εισβολής των οπαδών”, κάτι που εν τέλει συνέβη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ όσα λέει το φύλλο αγώνα

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X