Τελείωσε όπως άξιζε και αρμόζει στις δύο ομάδες

Τελείωσε όπως άξιζε και αρμόζει στις δύο ομάδες
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το ηδονικό «διπλό» στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Κοιμήθηκε ο Θεός δύο φορές στο ίδιο γήπεδο φέτος, δεν γινόταν να κοιμηθεί και τρίτη. Η ΑΕΚ διέσυρε τον ΟΣΦΠ μέσα στο σπίτι του, έπρεπε να πάει προηγούμενη στο ημίχρονο τουλάχιστον με ένα 0-3, βρέθηκε να ισοφαρίζεται από μια αμυντική της ανοησία, αλλά και πάλι, νομίζω ότι κανένας δεν ανησύχησε ή φοβήθηκε ότι αυτή τη φορά, θα την γλίτωνε ο ΟΣΦΠ.

Η νίκη ήρθε με ένα καθαρό πέναλτι που δεν θα γινόταν να μην έδινε ο elite διαιτητής που ήθελαν και «σφραγίστηκε» με την απίστευτη γκολάρα του Πέτρου, που τελείωσε το ματς, όπως άρμοζε στις δύο ομάδες. Με το «τρίμπαλο» που άξιζε η ΑΕΚ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και με το… ντου του «οργανισμού» που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν ξέρει να χάνει και να παραδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Δηλαδή όταν βλέπεις αυτή τη σεζόν και αυτό το ματς και αντιλαμβάνεσαι για πολλοστή φορά ποια ομάδα είναι πραγματική ΟΜΑΔΑ και ποια ένα… έκτρωμα που απλά διαθέτει κάποιους λίγους ποιοτικούς παίκτες, είναι ντροπή να επιμένεις στο να κάνεις το άσπρο… μαύρο για να πείσεις τους πιο τυφλωμένους οπαδούς σου, να μην βλέπουν σώνει και καλά την πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά σήμερα. Θυμηθείτε απλά πως αντέδρασε η ΑΕΚ και ο κόσμος της στη Νέα Φιλαδέλφεια στην ήττα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και συγκρίνετε με τη ζούγκλα και τις αντιδράσεις μετά το «παστέλι» του Μάνταλου. Αλλά, θα μου πείτε, τι να συγκρίνεις…

Τώρα όσον αφορά στη συνέχεια, τα πράγματα είναι απλά. Η ΑΕΚ πρέπει να τους νικήσει όλους για να πάρει το νταμπλ. Συνεχίζουμε την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή με το «διπλό» τίτλου στη Λεωφόρο. Προχωράμε!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X