Περιστέρι-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Περιστέρι-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ έχασε από το Περιστέρι με μόνους διακριθέντες τον Δημήτρη Φλιώνη και τον Κένι Γουίλιαμς. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Μπρίντον Λεμάρ: O Αμερικανός δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, καθώς ήταν καλά κλεισμένος από την άμυνα του Περιστερίου.

Αϊζάια Μάιλς: Κακό παιχνίδι από τον Μάιλς που επιθετικά ήταν και πάλι πολύ άστοχος, ενώ και στην άμυνα έγινε στόχος των παικτών του Περιστερίου.

Πιέρ Οριόλα: Καλή εμφάνιση από τον Οριόλα, που βοήθησε πολύ στην επιστροφή της ΑΕΚ στο σκορ, σκόραρε 9 πόντους ενώ έδωσε και μάχες στις δύο ρακέτες.

Δημήτρης Φλιώνης:  Ο κορυφαίος της Ένωσης στον αγώνα, ήταν πραγματικά ο παίκτη που τα έκανε όλα, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ, ο πρώτος ριμπάουντερ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Κένι Γουίλιαμς: Πολύ καλό ματς και από τον Γουίλιαμς που πέτυχε 12 πόντους στην 3η περίοδο που έκανε το comeback η Ένωση  και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε και πάλι ως τελευταία αλλαγή και βοήθησε άμεσα την ΑΕΚ με το σκοράρισμα του.

Άλεξ Μάντσεν: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Βλάντο, δεν του βγήκαν και οι προσπάθειες στο ποστ και δεν μπόρεσε να είναι καθοριστικός όπως σε προηγούμενους αγώνες.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Κακή εμφάνιση για τον Ξανθόπουλο που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ούτε αυτός στην πίεση που του έβαλαν οι αντίπαλοι γκαρντ.

Αντώνης Κόνιαρης: Αγωνίστηκε λίγο χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Ακίλ Μίτσελ: Κακό ματς για τον Μίτσελ χωρίς να έχει απόλυτα την ευθύνη, καθώς τον είχαν σημαδέψει οι διαιτητές και αποβλήθηκε με 5 φάουλ παίζοντας μόλις 11 λεπτά χωρίς να μπορέσει να βρει ρυθμό.

Ηλίας Καντζούρης: Παρά το καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ, η ομάδα του είχε δύο μεγάλα μπλακ άουτ στον αγώνα που έφεραν διψήφιες διαφορές. Σίγουρα θα πρέπει να κρατήσει τα καλά διαστήματα της Ένωσης και να μπορέσει να τα διευρύνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ώστε να καταφέρει να ισοφαρίσει την σειρά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X