Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Νίκη… τίτλου και στο +11 από τη Ρεάλ

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Νίκη… τίτλου και στο +11 από τη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Φεράν Τόρες, η Μπαρτσελόνα λύγισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και ανέβασε και πάλι σε διψήφιο αριθμό την διαφορά βαθμών από τη δεύτερη Ρεάλ – Μοιραίος ο Αντουάν Γκριεζμάν, με δοκάρι και δύο σωτήριες αποκρούσεις του Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ξεχάστε την παλιά Μπαρτσελόνα, του όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Φέτος υπάρχει μέτρο, τάξη, κυνισμός. Είναι η ομάδα του προπονητή της, η ομάδα που παίζει με μυαλό, τακτική και ρεαλισμό.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι 10 από τις 24 νίκες που την φέρνουν μία ανάσα από το πρωτάθλημα είναι με το ίδιο σκορ (1-0) και τον ίδιο τρόπο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξίδεψε στην Βαρκελώνη σούπερ φορμαρισμένη και ισοϋψής αγωνιστικά με την Μπαρτσελόνα, όμως έφυγε με το κεφάλι κατεβασμένο.

Ένα γκολ του Φεράν Τόρες στο τέλος του ημιχρόνου ήταν αρκετό στους «μπλαουγκράνα» για να πάρουν την νίκη και να διατηρήσουν το +11 από την Ρεάλ Μαδρίτης, 8 στροφές πριν το φινάλε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X