Ρονάλντο: Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού «έκλεψε» κοπέλα από τον Πορτογάλο (VIDEO)

Ρονάλντο: Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού «έκλεψε» κοπέλα από τον Πορτογάλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ποια είναι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποτελεί μόνο έναν από τους κορυφαίους παίκτες της εποχής του, αλλά και έναν περιζήτητο άνδρα για το γυναικείο φύλο.

Κι όμως, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να «κλέψει» από τον Πορτογάλο σταρ μία κοπέλα.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες για λίγο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις είχε μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ με μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ο Βρετανός πορτιέρε είχε ανέβει στην πρώτη ομάδα από τις Ακαδημίες ως τρίτος γκολκίπερ, πίσω από τους Έντβιν Φαν ντε Σαρ και Τιμ Χάουαρντ.

Ο Στιλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο podcast του Youtube «Undr The Cosh» και μίλησε για τη θητεία του στους «κόκκινους διάβολους». Μεταξύ άλλων, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού διηγήθηκε και μια εξωγηπεδική ιστορία που την έχει ως… παράσημο.

Δείτε εδώ τη συνέχεια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X