Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ θα τον κρεμάσω» (VIDEO)

Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ θα τον κρεμάσω» (VIDEO)

Σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη. Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή.

«Μου πήρε αρκετό καιρό να το ”ακούσω”, να προσπαθήσω να παρακολουθήσω τόσο καιρό τι λέγεται γιατί είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Αποφάσισα ότι, αν και πιστεύω ότι είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον οποιονδήποτε να πει το οτιδήποτε, γιατί ό,τι και να πούμε μπορεί να παρερμηνευθεί. Τον γνωρίζω τον Αλέξη από το 1997 τον έχω δει σε όλα του, στα πάνω του, στα κάτω του, στις χαρές του.

Με τον Αλέξη έχουμε σχέση ζωής. Μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και να πάρω θέση, και πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών. Και μετά το METOO που σοκαριστήκαμε και λέγαμε ναι, κάτι είχε ακουστεί, υπήρχαν ψίθυροι. Σοκαριστήκαμε με το μέγεθος του πράγματος. Το σοκ το πραγματικό για μένα, όταν μου το είπαν το συζήταγα για 15 λεπτά, δεν το χωράει το κεφάλι μου γι΄ αυτά που τον κατηγορούν», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια και δείτε το σχετικό βίντεο.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X