Κούγιας: «Δεν είναι πίσω μου ο Μαρινάκης, μου είπαν ότι ήταν μπράβος του Καρυπίδη αυτός που με έβρισε χυδαία»

Κούγιας: «Δεν είναι πίσω μου ο Μαρινάκης, μου είπαν ότι ήταν μπράβος του Καρυπίδη αυτός που με έβρισε χυδαία»
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το χθεσινό επεισόδιο που είχε στη Βέροια, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το χθεσινό επεισόδιο που είχε στη Βέροια, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι είπε για τον Ηρακλή.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε: «Δεν είναι από πίσω ο Μαρινάκης. Σας θυμίζω ότι η ΑΕΛ έπεσε για έναν βαθμό. Αντί να πέσει η Λαμία έπεσε η ΑΕΛ. Σε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς έβαλε την ομάδα του Τσάμπιονς λιγκ, ενώ με τους αντιπάλους μας έκανε αλλαγές.

Δεν έκρυψα την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Δεν λογάριαζα ούτε Βαρδινογιάννη ούτε Λάτση. Μην μπερδεύεις τον δικηγόρο Κούγια με τον παράγοντα Κούγια. Δε θέλω εγώ να βοηθήσει ο Μαρινάκης. Θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό και θα το δείτε».

Για το επεισόδιο με τους οπαδούς στο πρώτο του παιχνίδι στον Ηρακλή, κόντρα στη Βέροια: «Ήρθε ένας μπράβος που μου είπαν παλαιότερα ότι ήταν του Καρυπίδη και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Αντέδρασα, και πολύ άσχημα».

Για τη σχέση Μαρινάκη -Καρυπίδη: «Είναι το επαγγελματικό μου απόρρητο και δεν θέλω να περιγράψω τη σχέση Μαρινάκη Καρυπίδη».

Κούγιας: «Δεν είναι πίσω μου ο Μαρινάκης, μου είπαν ότι ήταν μπράβος του Καρυπίδη αυτός που με έβρισε χυδαία»

Για τον Ηρακλή: «Διακαής πόθος ο Ηρακλής. Αν δεν υπάρχουν οργανωμένοι, οι συνειδητοποιημένοι, όμως, δε γίνεται. Δείτε τι έγινε με το μπάσκετ της ΑΕΚ που καταστράφηκε η ομάδα. Ο Ηρακλής έχει πτωχεύσει τρεις φορές. Οι οργανωμένοι πρέπει να βοηθήσουν. Ο κ. Ευγενίου και ο Τομ έχουν βοηθήσει πολύ.

Αυτή η προσπάθεια έχει ονοματεπώνυμο, ανθρώπους που έχουν ονοματεπώνυμο. Ο Ηρακλής δεν έχει έσοδα αυτή τη στιγμή, έχει μόνο 4 ταμπέλες το γήπεδο. Ο Ηρακλής πρέπει να βγει χωρίς οφειλές από την φετινή περιπέτεια. Υπάρχει μια εκκρεμής υπόθεση με τον Μάρα. Πρέπει να πληρώσει 200.000 ευρώ ο Ευγενίου. Αν επανέλθει με δικό του ΑΦΜ οι προσφυγές θα είναι καθημερινότητα. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που αποδεικνύουν με έργα την αγάπη τους. Κάποιοι έχουν μπερδέψει κάποια πράγματα. Δεν ξέρω γιατί δεν με γουστάρουν. Σε όλες τις ομάδες πλήρωσα και άφησα έργο. Μου είπαν γιατί υπερασπίστηκα τον Λιγνάδη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Εγώ μπορώ να κάτσω να δω έναν αγώνα μαζί με τους οργανωμένους».

Για την απόφαση Αυγενάκη και την μείωση των εσόδων από το στοίχημα: «Οι ομάδες δεν θα πάρουν τίποτα. Από τη μία είναι παράνομο, από την άλλη είναι σύννομο. Γιατί πέρα από 5 ανθρώπους, πολλές ομάδες δεν ξέρεις ποιον έχουν ιδιοκτήτη. Είναι το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα. Αν ρωτήσεις ποιοι είναι πρόεδροι και ιδιοκτήτες, δε θα ξέρουν να απαντήσουν οι παίκτες».

Πηγή: Metrosport

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X