«Μπρέικ» από τον πρώτο αγώνα κόντρα στο Περιστέρι θέλει η ΑΕΚ (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

«Μπρέικ» από τον πρώτο αγώνα κόντρα στο Περιστέρι θέλει η ΑΕΚ (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ξεκινάει την πορεία της στα playoff η ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό από το Φάιναλ-4 του BCL και στρέφεται πλέον στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την έναρξη των playoff. Η Ένωση φιλοξενείται στο Περιστέρι (ΕΡΤ3), για τον πρώτο αγώνα της σειράς απέναντι στην τοπική ομάδα και θέλει να ξεκινήσει με νίκη.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει το πλεονέκτημα της έδρας και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η καλύτερη ευκαιρία για μπρέικ είναι πάντα ο πρώτος αγώνας. Μπορεί ο Ηλίας Καντζούρης να μην είχε πολλές μέρες να ετοιμάσει την ομάδα του, σε αντίθεση με το Περιστέρι που δεν είχε άλλες υποχρεώσεις και απλά περίμενε την ΑΕΚ, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να βρει τρόπους για να «κλειδώσει» τον αντίπαλο του. Άλλωστε το Περιστέρι είναι η μόνη ομάδα από την πρώτη οκτάδα που έχει κερδίσει εντός και εκτός έδρας η Ένωση, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ψυχολογικά.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει όλους τους υγιής παίκτες διαθέσιμους, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσία του Ακίλ Μίτσελ, μετά το σήριαλ της παραμονής του στην ομάδα. Ο Παναμέζος σέντερ είναι ο πιο σημαντικός παίκτες του ρόστερ και θα φανεί αν όλο αυτό τον επηρέασε.

Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι διεθνείς, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής), Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Μανώλης Τσολάκος (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X