Καταλάβατε τι έκανε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Καταλάβατε τι έκανε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Πολιτικό... μασάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας μήνας. Ακριβώς ένας μήνας: οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου έρχονται με ταχύτητα πολιτικού φωτός, με την πρώτη προσφυγή στις κάλπες (γιατί δεδομένα θα υπάρξει και δεύτερη, ου μην και τρίτη…) να είναι πάρα πολύ σημαντική, μιας και θα δείξει σαφέστατα ποια είναι η τάση, καθώς οι δημοσκοπήσεις περισσότερο μπερδεύουν παρά βοηθούν στην αποτύπωση της πλήρους εικόνας.

Έχοντας στο μυαλό τον χρονικό ορίζοντα που είναι ολοένα και πιο πιεστικός, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων εντείνουν τις εμφανίσεις τους και ανεβάζουν τους τόνους, μιας και ο ξεκάθαρος στόχος- τουλάχιστον για τους δύο μεγάλους «μονομάχους»- δεν είναι άλλος από την ανάληψη της εξουσίας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή – αναβάθμιση του οδικού άξονα νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, δήλωσε πως τα μνημόνια τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ (κάτι όχι ακριβές, είναι η αλήθεια…), ενώ στην συνέχεια δε δίστασε να κάνει «άνοιγμα» προς την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X