Πλέι άουτ Super League: Πήρε στο Ηράκλειο με ΟΦΗ (1-1) κι… ανάσανε ο Αστέρας Tρίπολης

Πλέι άουτ Super League: Πήρε στο Ηράκλειο με ΟΦΗ (1-1) κι… ανάσανε ο Αστέρας Tρίπολης
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (1-1) και ανάσανε βαθμολογικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΟΦΗ έπαιξε για το γόητρο και την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα των play out και ο Αστέρας Τρίπολης για την αποφυγή περιπετειών σχετικά με την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League.

Ντεμπούτο στον πάγκο της αρκαδικής ομάδας έκανε ο διευθυντής των ακαδημιών, Γιάννης Δουβίκας που ανέλαβε καθήκοντα χεντ κόουτς έπειτα από το «game over» του Άκη Μάντζιου.

Κι οι δύο ομάδες κατέβηκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα να γίνει ένα ανοιχτό ματς με αρκετές αξιόλογες φάσεις –  στο α΄ημίχρονο – μπροστά και από τις δύο εστίες.

Με το «καλησπέρα» ο ΟΦΗ προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, με τον Μοσκέρα να παίρνει την θέση του τραυματία Τοράλ.

«Μπαλωθιά» ο Μοσκέρα (1-0)

Στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη φάση του ματς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25΄.

Ο Μπάκιτς με εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα έβγαλε τον Μοσκέρα σε πλεονεκτική θέση κι αυτός με ωραία προσποίηση και σουτ με το δεξί νίκησε τον Τσιφτσή κι έδωσε το προβάδισμα (1-0) στον ΟΦΗ.

«Καπάκι» μετά το κρητικό γκολ ο Αστέρας έχασε κλασική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Κρεσπί να αστοχεί με πλασέ μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ κι έχοντας φάτσα την εστία του Μανδά.

Δοκάρι ο Μεγιάδο

Ο ΟΦΗ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 33΄. Ο Μεγιάδο με…ζυγισμένο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Νέα ευκαιρία και ισοφάριση (1-1)

Οι Αρκάδες μέσα σε ένα λεπτό (39΄- 40΄) έχασαν μία κλασική ευκαιρία και…βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 39΄ο Μανδάς έβγαλε το τετ α τετ με τον Κρεσπί, ωστόσο στην εξέλιξη της φάσης οι Μπαράλες – Κρεσπί – Μπαρτόλο «έκρυψαν» την μπάλα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα (1-1).   

Χαμηλός ρυθμός

Το παιχνίδι στο β΄ημίχρονο είχε χαμηλό ρυθμό και δεν είχε να επιδείξει ιδιαίτερα μεγάλες φάσεις.  Η ομάδα της Τρίπολης οπισθοχώρησε, ο ΟΦΗ ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές του κι είχε ένα καλό σουτ με τον Φελίπε που έδιωξε ο Τσιφτσής στο 69΄.

Στο 75΄ο πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης κράτησε το 1-1 με μεγάλη επέμβαση, έπειτα από απευθείας χτύπημα φάουλ του Λάρσον.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ παρά την εδαφική υπεροχή, δεν βρήκε το (δεύτερο) γκολ που θα του έδινε τη νίκη , ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα επικίνδυνο σουτ με τον Σάντα Φε που απέκρουσε ο Μανδάς στο 94΄.

Ο Αστέρας Τρίπολης έπειτα από δύο σερί ήττες από Ιωνικό (1-0) και Λεβαδειακό (0-1), έφυγε με την ισοπαλία (1-1) απ΄το «Γεντί Κουλέ» και πήρε…ανάσα στη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League.

Ο διαιτητής Πολυχρόνης (Πιερίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μεγιάδο, Ιγκλέσιας, Πασαλίδη, Βούρο, Μπαράλες, Νέιρα.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85΄Μαρινάκης), Τοράριρσον, Μεγιάδο (85΄Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63΄Νέιρα), Τοράλ (4΄Μοσκέρα) (63΄Φελίπε), Ντίκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (93΄Αλάγκμπε), Ιγκλέσιας, Τιλίκα (86΄Σάντα Φε), Μπαρτόλο (77΄Σίτο), Κρέσπι, Μπαράλες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X