Πάλμα: «Δεν υπάρχει πρόταση, είμαι προσηλωμένος στον Άρη»

Πάλμα: «Δεν υπάρχει πρόταση, είμαι προσηλωμένος στον Άρη»
Photo Credits: INTIME

«Δεν υπάρχει πρόταση, είμαι προσηλωμένος στον Άρη», δηλώνει ο Λουίς Πάλμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούις Πάλμα υποστήριξε ότι στην παρούσα στιγμή δεν έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και δήλωσε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Άρη.

Το όνομα του Λούις Πάλμα φιγουράρει (σχεδόν) καθημερινά στα ρεπορτάζ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων καθώς φέρεται να βρίσκεται σε μεταγραφικές λίστες. Πρόσφατα, άνθρωπος της Ρέιντζερς τον παρακολούθησε από κοντά ενώ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον των Άντερλεχτ, Γκενκ. «Δεν υπάρχει κάτι. Εγώ είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Δεν μπορεί κάτι αυτό το διάστημα να μου αποσπάσει την προσοχή. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το εξής, να κατακτήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα πλέι οφ για να φτάσουμε στην ευρωπαϊκή έξοδο. Αν είναι να έρθει μετά κάποια καλή πρόταση, καλώς να έρθει», απάντησε πάντως ο ίδιος σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports.

Ο 23χρονος επιθετικός από την Ονδούρα στάθηκε στους αγώνες που ακολουθούν και κυρίως σ’ αυτόν στον Βόλο όπου τόνισε τη σημασία της νίκης. «Έχουμε επίγνωση της σημασίας αυτού του αγώνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε, όχι μόνο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά για να απομακρυνθούμε από Βόλο, που επίσης διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δυνατή. Επίσης, περιμένουμε ότι όταν θα έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, αυτοί θα είναι συμπαγείς στην άμυνά τους. Όπως και να είναι, πάντως, πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε γκολ».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X