Φτυσιές, βρισιές και τραμπουκισμοί Κούγια στη Βέροια! (VIDEO)

Φτυσιές, βρισιές και τραμπουκισμοί Κούγια στη Βέροια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα από τον Αλέξη Κούγια στη Βέροια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξέφυγε η κατάσταση στη Βέροια με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια που ήρθε σε αντιπαράθεση με φίλους της Βέροιας. Ανταλλαγή μπουκαλιών και αποχώρηση από τα επίσημα του γηπέδου.
Απίστευτο σκηνικό στη Βέροια με τον Αλέξη Κούγια να είναι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα και ενώ το παιχνίδι βρίσκονταν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ξέσπασε ένταση στα επίσημα του γηπέδου.

Όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση στο επεισόδιο συμμετείχε ο γνωστός ποινικολόγος που βρίσκονταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με τους φίλους της Βέροιας να εκτοξεύουν μπουκάλια με νερό και πλαστικούς καφέδες προς την πλευρά του Κούγια.

Μάλιστα όπως φαίνεται και σε ένα πλάνο ο Αλέξης Κούγιας έφτυσε προς την πλευρά ενός φίλου των γηπεδούχων με τον οποίο είχε τον έντονο διαπληκτισμό.

Τελικά την «φωτιά» έσβησε η επέμβαση της αστυνομίας, ενώ όπως επίσης φάνηκε από την μετάδοση της ΕΡΤ ο Αλέξης Κούγιας συνοδεία αστυνομικών αποχώρησε από το μέρος που κάθονταν και μεταφέρθηκε σε άλλη θύρα.


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X