Συνδέουν ΑΕΚ και Οτσόα στο Μεξικό

Συνδέουν ΑΕΚ και Οτσόα στο Μεξικό
Photo Credits: INTIME

Με την περίπτωση του Γκιγιέρμο Οτσόα συνδέουν την ΑΕΚ οι Μεξικανοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδέουν ΑΕΚ και Γκιγιέρμο Οτσόα οι Μεξικανοί.

Για την ακρίβεια, στη χώρα της Βόρειας Αμερικής εξετάζουν το μέλλον του 37χρονου συμπατριώτη τους, το συμβόλαιο του οποίου με τη Σαλερνιτάνα εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με το «El Futbolero», ο πολύπειρος πορτιέρε θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα του, στην οποία μετακόμισε τον περασμένο Δεκέμβρη. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών άλλωστε εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, εάν και υπάρχει οψιόν επέκτασης εφόσον το επιθυμούν.

Εκεί λοιπόν το μεξικανικό Μέσο βάζει στο παιχνίδι και την ΑΕΚ. Εξετάζονται πιθανούς μεταγραφικούς προορισμούς του Οτσόα -αναφέροντας μεταξύ άλλων και τις Ίντερ και Μίλαν, οι οποίες έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται- στέκονται στην περίπτωση της Ένωσης. Ως συνδετικό κρίκο γι’ αυτό θέτουν τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στη μεξικανική Τσίβας. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι ο επίσης συμπατριώτης τους, Ορμπελίν Πινέδα, αγωνίζεται στον «δικέφαλο», ενώ καταλήγει ότι η ΑΕΚ αποτελεί πιθανό προορισμό του Οτσόα.

Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στην Ιταλία, ο πολύπειρος τερματοφύλακας (136 φορές διεθνής με το Μεξικό) μέχρι στιγμής μετρά 13 συμμετοχές, έχοντας δύο clean sheets και 23 γκολ παθητικό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X