Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο πρόεδρος και ο διευθυντής επικοινωνίας της Χαποέλ πρωτοστάτησαν στα επεισόδια κατά της ΑΕΚ

Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο πρόεδρος και ο διευθυντής επικοινωνίας της Χαποέλ πρωτοστάτησαν στα επεισόδια κατά της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει τα απαράδεκτα περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η ΑΕΚ όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το enwsi.gr πέρασε στην αντεπίθεση και κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στις συνθήκες ζούγκλας που αναγκάστηκε να παίξει η ΑΕΚ. Μέσα στην ανακοίνωση της η Ένωση αναφέρει, για δύο υψηλόβαθμα στελέχη που τα χαρακτηρίζει χούλιγκαν και για τα οποία ζητά την παραδειγματική τιμωρία τους.

Το συγκεκριμένο κομμάτι αναφέρει:« Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία της Χάποελ και των δύο χούλιγκαν υψηλόβαθμων παραγόντων/στελεχών της, για γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον 2ο αγώνα, αλλά και πριν και κατά τη διάρκεια του 3ου αγώνα. Ενδεχόμενη μη τιμωρία ή ελαφριά τιμωρία τους θα συνιστά σκάνδαλο!»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr αυτά τα υψηλόβαθμα στελέχη, είναι ο πρόεδρος της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Eyal Chomsky και ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Roi Cohen. Μάλιστα στο περιστατικό που φάνηκε και στους τηλεοπτικούς δέκτες και το οποίο κατήγγειλε άμεσα η ΑΕΚ, η πισώπλατη επίθεση που έγινε στον General Manager της ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα, ο πρωταγωνιστής είναι ο πρόεδρος της Χαποέλ. Το ίδιο συνέβη και με τον διευθυντή επικοινωνίας που είχε αψιμαχία με μέλος της αποστολής της ομάδας, στον πάγκο της ΑΕΚ.

Για να καταλάβει κανείς γιατί συζητάμε και την αντιστοιχία, είναι σαν ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Νικολάου, να μπουν στο παρκέ και να επιτεθούν σε μέλη της αντίπαλης ομάδας. Αν προσθέσουμε σε αυτά και την επίθεση της μασκότ (!!) της Χαποέλ στον γυμναστή της ομάδας, καταλαβαίνει κανείς ότι είχε χαθεί κάθε έλεγχος και οι άνθρωπο των Ισραηλινών έκαναν τα πάντα για να δημιουργηθούν συνθήκες ζούγκλας.

Φυσικά η ΑΕΚ, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση της, δεν θα τα αφήσει έτσι και θα κυνηγήσει την παραδειγματική τιμωρία τους, με όσα θα καταθέσει στην FIBA για τα συγκεκριμένα συμβάντα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X