«Eurocup και BCL ενώνονται από τη σεζόν 2024-25»

BCL: Τα ζευγάρια του Final 8 (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού όπως αναφέρει Μέσο του Ισραήλ είναι προ των πυλών το πρώτο βήμα συνεργασίας ανάμεσα σε Euroleague και FIBA, με την ένωση του Eurocup και του Basketball Champions League.

Σύμφωνα με τη «Walla», οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη μέσα στην βδομάδα και βρήκαν κοινή φόρμουλα ώστε να ενωθούν Eurocup και Basketball Champions League σε μία διοργάνωση.

Αυτό δεν θα γίνει φυσικά από την επόμενη σεζόν, αλλά από την περίοδο 2024-25, με τη νέα Λίγκα να έχει από 18 ως 20 ομάδες, σε ένα βήμα που μπορεί να είναι καθοριστικό για το γεφύρωμα του «χάσματος» που ταλανίζει το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.

«Δεν είναι αδύνατο οι δύο διοργανώσεις να ενωθούν σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα. Είναι πιθανό ότι αυτό δεν θα συμβεί την επόμενη σεζόν, αλλά το σχέδιο είναι να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση μέσα σε δύο χρόνια», τόνισαν πηγές μετά τη συνάντηση.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X