Ο κόσμος της ΑΕΚ στέλνει μήνυμα νίκης για το Καραϊσκάκη - Κάλεσμα της Original 21 για αποθέωση των νταμπλούχων στο ξενοδοχείο την Κυριακή!

Ο κόσμος της ΑΕΚ στέλνει μήνυμα νίκης για το Καραϊσκάκη - Κάλεσμα της Original 21 για αποθέωση των νταμπλούχων στο ξενοδοχείο την Κυριακή!
Photo Credits: INTIME

Κάλεσμα της Original 21 για αποθέωση των παικτών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο την Κυριακή λίγο πριν την αναχώρηση για το Καραϊσκάκη και το ματς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανάρτησή της στο facebook η Original 21 καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί την Κυριακή στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Καραϊσκάκη.

«Το λέμε από τώρα γιατί η Κυριακή είναι τόσο κοντά και δεν κρατιόμαστε…  Καλούμε όλον τον κόσμο της ΑΕΚΑΡΑΣ την Κυριακή στις 18.00 στο ξενοδοχείο που θα βρίσκεται η ομάδα (Kastri hotel, Ν.Ερυθραία), για εμψύχωση και αποθέωση στους φετινούς νταμπλούχους και όλοι μαζί μετά, συνοδεύουμε το πούλμαν της νίκης προς το λυόμενο…», αναφέρει στην ανάρτησή της η Original 21.

Και συμπληρώνει: «Μη λείψει κανείς! Πρωτάθλημα και κύπελλο Δικέφαλε αετέ !!».

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X