Περνάει στην αντεπίθεση η ΑΕΚ - Κυρώσεις στην Χάποελ για όσα συνέβησαν στην Ιερουσαλήμ, έφεση για την τιμωρία της από την FIBA!

Περνάει στην αντεπίθεση η ΑΕΚ - Κυρώσεις στην Χάποελ για όσα συνέβησαν στην Ιερουσαλήμ, έφεση για την τιμωρία της από την FIBA!
Photo Credits: INTIME

Με την επιστροφή της ΑΕΚ από το Ισραήλ, αναμένεται η αντίδραση της σε όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα με την Χαποέλ.

Η ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από το Ισραήλ στην βάση της και ετοιμάζεται για την αντεπίθεση της. Είναι πολλά τα μέτωπα που άνοιξαν τον τελευταίο καιρό και στα οποία η ΑΕΚ δεν είχε απαντήσει. Δεν ήθελε η ομάδα να αποπροσανατολιστεί με όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες, όμως πλέον ήρθε η ώρα για να βγει στην επίθεση.

Καταρχάς, όσα έγιναν πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα με την Χαποέλ δεν θα μείνουν αναπάντητα από την Ένωση, που κλήθηκε να παίξει σε ένα κλίμα τρομοκρατίας. Κανένα από τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί δεν εφαρμόστηκε, άνθρωποι της ΑΕΚ δέχτηκαν άνανδρες επιθέσεις στα αποδυτήρια και την ώρα του αγώνα από αξιωματούχους της Χαποέλ. Όλα αυτά θα καταγγελθούν στην FIBA, μαζί με κάποια πανό που φάνηκαν και στους τηλεοπτικούς δέκτες, με την ΑΕΚ να επιδιώκει την τιμωρία της Χαποέλ για όλα αυτά.

Μια δεύτερη κίνηση που θα γίνει από πλευράς ΑΕΚ είναι όπως γράψαμε και νωρίτερα, να καταθέσει έφεση στο CAS και να πέσει η ποινή της. Με την υπάρχουσα τιμωρία, όσα μακριά και να πάει η Ένωση την επόμενη σεζόν θα παίζει κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα που θα είναι εξοντωτικό όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα δείξουν ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και της παραμονής των Ισραηλινών φιλάθλων στο γήπεδο με σκοπό η ποινή να μετατραπεί σε συγκεκριμένες αγωνιστικές.

Είναι βέβαιο ότι υπήρξαν πολύ μεγάλες πιέσεις από πλευράς Ισραηλινών για να τιμωρηθεί με τον πιο αυστηρό τρόπο η ΑΕΚ, ακόμα και πολιτικοί μπήκαν στην μέση, με αποτέλεσμα να έρθει μια ποινή που κρίνεται από τους ανθρώπους της Ένωσης ως άδικη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ αναγνωρίζει τα λάθη που έχει κάνει σε αυτήν την διαδικασία, όμως δεν θα ανεχτεί να τιμωρηθεί εκείνη σκληρά και η αντίπαλος της να μην έχει καμία επίπτωση για τις συνθήκες που δημιούργησε σε ένα ματς που έκρινε την πρόκριση στο Φάιναλ-4. Αύριο αναμένεται να έχουμε επίσημες τοποθετήσεις από την ΚΑΕ που θα βάλουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X