Αυγενάκης για ΕΠΟ: «Η εικόνα της δεν περιποιεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αυγενάκης για ΕΠΟ: «Η εικόνα της δεν περιποιεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Λευτέρης Αυγενάκης κατά της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά της ΕΠΟ στράφηκε με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στον AthleticΣπορ FM 104.2 και την εκπομπή «Θύρα 8», τονίζοντας πως η εικόνα της ομοσπονδίας δεν περιποιεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι δουλειά της ΕΠΟ, δεν έχουμε αρμοδιότητα. Σχετικές απαντήσεις δόθηκαν από το ΟΑΚΑ που ξεκαθάρισε ότι καμία επίσημη ενέργεια δεν έχει γίνει, πέρα από ένα τηλεφώνημα του κ. Μπαλτάκου. Ειπώθηκε ότι υπάρχει και οικονομική εκκρεμότητα της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από πέρυσι. Η εικόνα αυτή δεν περιποιεί τιμή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο, η εικόνα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ένα επίπεδο που δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο… Κάπου να γίνει ο τελικός, κάπως να γίνει, ψαχνόμαστε δε μας θέλει ο ένας, πάμε από ‘δω πάμε απο κει, φτάσαμε στην Αυστραλία… Δεν είναι η καλύτερη εικόνα για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X