Με απουσίες υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ

Με απουσίες υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Απουσίες έχει ο ΟΦΗ ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απουσίες θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ το Σάββατο (22/4, 19:15), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. Οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης και Κοσμάς Τσιλιανίδης δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Επιπρόσθετα, ο Χουάν Νέιρα, νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις στην γάμπα και παρότι σήμερα (20/4) έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, δεν αποκλείεται να μείνει εκτός προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του. Το θετικό για τον ΟΦΗ είναι πως στις προπονήσεις ενσωματώθηκε σήμερα ο Ντζου.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν και σήμερα οι Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης. Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (21/4) στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X