Δεν πέρασαν οι εκβιασμοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ - Στη Μάλαγα το Final-4 του BCL

Δεν πέρασαν οι εκβιασμοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ - Στη Μάλαγα το Final-4 του BCL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Μάλαγα θα γίνει το Final 4 του BCL, παρά του εκβιασμούς της Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Η Μάλαγα πήρε το χρίσμα για να διοργανώσει τη γιορτή και έτσι η οικοδέσποινα Ουνικάχα παρέα με την Τενερίφη, την Βόννη και την Χάποελ Ιερουσαλήμ θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Οι μάχες για την κορυφή θα γίνου 12-14 Μάη, με την Τενερίφη να είναι η μοναδική ομάδα που έχει στην κατοχή της τίτλο στη διοργάνωση.

Η Χάποελ απέκλεισε την ΑΕΚ στο Game 3 για να βρεθεί στο Final 4. Tενερίφη και Μπούργος έχουν από δύο κατακτήσεις, ενώ η ΑΕΚ με την Βίρτους έχουν πανηγυρίσει μία φορά, με τη Βασίλισσα να έχει και χαμένο τελικό το 2020.

Πάντως σύμφωνα με Μέσα του Ισραήλ, η Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν φαβορί για το Final 4 ωστόσο η άρνηση της να δεσμευτεί ότι θα παραμείνει στο BCL και την επόμενη σεζόν, έφερε τη διοργάνωση στη Μάλαγα. Οι Ισραηλινοί δείχνουν να προτιμούν το Eurocup αφού θέλουν στο μέλλον να βρεθούν στη Euroleague.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X