Το αμαρτωλό παρελθόν του elite διαιτητή που φέρνουν για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ - «Ο Μάσα ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού!» (VIDEO)

Το αμαρτωλό παρελθόν του elite διαιτητή που φέρνουν για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ - «Ο Μάσα ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού!» (VIDEO)

Ποιος είναι ο διαιτητής που φέρνουν για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Το αμαρτωλό παρελθόν του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΕΔ όρισε τον Ντάβιντε Μάσα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Το enwsi.gr έψαξε το παρελθόν του… το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αμαρτωλό. Ο Ιταλός διαιτητής είχε σφυρίξει πριν περίπου 6 χρόνια ένα ματς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει μέσα στο Βελιγράδι, ωστόσο για να το πετύχει είχε βάλει… το χεράκι του ο Μάσα, καθώς είχε δώσει ορισμένα σημαντικά σφυρίγματα στην ομάδα του Πειραιά.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είχε πει ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Μίλοραντ Βούτσελιτς, μετά το τέλος του ματς, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον Μάσα ως «12ο παίκτη του Ολυμπιακού».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, όμως ο διαιτητής Μάσα ήταν σκέτη καταστροφή. Μας ζημίωσε άσχημα. Όχι μόνο με τα πέναλτι που δεν έδωσε, αλλά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού», ανάφερε τότε αρχικά, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως ο Ιταλός ρέφερι δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι:

«Σκεφτόμαστε να κάνουμε παράπονα. Επαναλαμβάνω, ο Μάσα σφύριζε υπέρ των αντιπάλων μας. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα, όμως οφείλω να το επισημάνω. Γνωρίζετε πως σπάνια μιλάω για τέτοια πράγματα. Δεν ήταν έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Τον ξέραμε όταν τον είδαμε να φτάνει στο Βελιγράδι. Δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος».

Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και ο Σάβο Μιλόσεβιτς, αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας και παλαίμαχος άσος της Παρτιζάν.

«Συνήθως ασκώ έντονη κριτική, όμως θεωρώ πως η εικόνα της Παρτίζαν ήταν καλύτερη σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Η Παρτίζαν άξιζε περισσότερα. Πλήρωσε τα λάθη της. Δεν ήταν πολλά, αλλά ήταν σημαντικά. Παράλληλα, δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο διαιτητής σφύριζε υπέρ του Ολυμπιακού», τόνιζε χαρακτηριστικά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X