Χαποέλ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Χαποέλ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε εύκολα από την Χαποέλ με τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα.

Σε κακό βράδυ βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να υποστούν μια βαριά ήττα και να αποχαιρετίσουν την διοργάνωση. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Μπρίντον Λεμάρ: O Αμερικανός ήταν ίσως ο μόνος που από το ξεκίνημα ήταν στο πνεύμα του αγώνα. Προσπάθησε πολύ στην άμυνα, σκόραρε 21 πόντους στην επίθεση με καλά ποσοστά και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν αυτός που μπορούσε να ματσάρει την ενέργεια των παικτών της Χαποέλ.

Αϊζάια Μάιλς: Πολύ κακή εμφάνιση από τον Μάιλς που μετά το καλό δεύτερο ματς στα Λιόσια επανήλθε στις κακές του εμφανίσεις, έχοντας 0/6 σουτ, τα περισσότερα από αυτά ελεύθερα.

Πιέρ Οριόλα: Ο Οριόλα και πάλι δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθώς ήταν συνεχώς στόχος της επίθεσης της Χάποελ που εκμεταλλεύτηκε τα αργά του πόδια στην άμυνα.

Δημήτρης Φλιώνης:  Δυσκολεύτηκε πολύ από την πίεση των Ισραηλινών, ήταν πολύ άστοχος και αυτός με 1/8 τρίποντα και δεν βοήθησε καθόλου στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς ήταν καλά κλεισμένος, μετά την ζημιά που έκανε στον πρώτο αγώνα, είχε 0/6 τρίποντα και συνολικά μια κακή βραδιά για αυτόν και την ομάδα.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε σε ένα σημείο που το παιχνίδι είχε ξεφύγει και δεν μπόρεσε να βοηθήσει αφού πήρε και αυτός επιπόλαιες ενέργειες, κάνοντας και 3 λάθη.

Άλεξ Μάντσεν: Αν κάποιος δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε έναν αγώνα γεμάτο επαφές και σκληρά μαρκαρίσματα, αυτός θα ήταν ο Φινλανδός που ήταν σαν μην έπαιξε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ο Βλάντο πάλεψε πολύ στον αγώνα, τελείωσε λίγες φάσεις που του επέτρεψαν να πάρει και ίσως ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης μετά τον Λεμάρ.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Κακή εμφάνιση για τον Ξανθόπουλο που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ούτε αυτός στην πίεση που του έβαλαν οι αντίπαλοι γκαρντ και δεν ηρέμησε καθόλου την ομάδα.

Αντώνης Κόνιαρης: Ο Κόνιαρης ξεκίνησε τον αγώνα, προσπάθησε αμυντικά αλλά μετά το πρώτο πεντάλεπτο πήγε στον πάγκο και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε αφού το σχήμα με τα 3 γκαρντ δεν βγήκε.

Ανδρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακίλ Μίτσελ: Κακή εμφάνιση και από τον MVP της ΑΕΚ την φετινή σεζόν, ξεκίνησε με αρκετά άστοχα σουτ, ήταν καλά κλεισμένος από την άμυνα της Χαποέλ που είχε εστιάσει επάνω του, ενώ είχε ανοίξει και μια διαμάχη με τον Χάνκινς με αποτέλεσμα να χάσει την συγκέντρωση του.

Ηλίας Καντζούρης: Παρά την ήττα και την κακή εμφάνιση, του πιστώνεται η πολύ καλή πορεία της ΑΕΚ στο BCL φέτος, απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και περισσότερη ποιότητα. Έφτασε την ομάδα του έναν αγώνα μακριά από το Φάιναλ-4 και αυτό πρέπει να του πιστωθεί στην συνολική εικόνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X