Με πάθος και κόσμο για το 1-0 στους ημιτελικούς - Η ΑΕΚ σήμερα (19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εικόνες από το Αιγάλεω - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο αγώνα στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει να κάνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που υποδέχεται (19:30, AEK A.C TV) τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η «Ένωση» θέλει να κάνει το 1-0 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ και να πανηγυρίσει  την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς.

Οδηγίες για την προσέλευση του κόσμου

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μια πολύ δύσκολή σειρά αγώνων με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Για το σημερινό παιχνίδι η είσοδος στο Κλειστό «Απόστολος Κόντος» θα γίνεται αυστηρά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου και αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και κατόπιν ελέγχου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

5) Η είσοδος του γηπέδου θα ανοίξει μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (18:30).

6) Θα πραγματοποιηθούν πολύ αυστηροί έλεγχοι στους φιλάθλους ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου. 7) Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων με πλακάτ ή πανό με αντιαθλητικό/προκλητικό/υβριστικό περιεχόμενο. Φίλη και φίλε της ΑΕΚ μας. Και σε αυτό το ντέρμπι, θα γίνεις ο «7ος παίκτης» της ομάδας μας και θα την στηρίξεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ότι τυχόν άναμμα έστω και… μισού καπνογόνου, θα συνιστά «εγκληματική ενέργεια» κατά της ομάδας μας καθώς θα επιφέρει διακοπή του αγώνα, μηδενισμό της ΑΕΚ, σίγουρη τιμωρία της έδρας μας και απώλεια του μεγάλου μας στόχου, που είναι το ΝΤΑΜΠΛ. Καθόμαστε στη θέση μας, δεν εισερχόμαστε στον αγωνιστικό χώρο, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές λέιζερ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X