40 λεπτά για να πάει η ΑΕΚ στο Φάιναλ-4 κόντρα σε όλους (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

40 λεπτά για να πάει η ΑΕΚ στο Φάιναλ-4 κόντρα σε όλους (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Πολύ δύσκολη αναμέτρηση για την ΑΕΚ που θέλει νίκη σε μια εχθρική έδρα για να πάει στο Φάιναλ-4

Η μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ έφτασε αφού σήμερα θα γίνει ο μεγαλύτερος και κρισιμότερος αγώνας της χρονιάς. Η Ένωση φιλοξενείται από την Χαποέλ στην Ιερουσαλήμ και σε 40 λεπτά θα παίξει την πρόκριση της στο Φάιναλ-4.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί όλες αυτές τις μέρες μετά την νικηφόρα αναμέτρηση της ΑΕΚ στα Λιόσια, μυρίζει μπαρούτι και οι Ισραηλινοί έχουν σηκώσει πάρα πολύ τους τόνους. Αναμένεται μια καυτή και αφιλόξενη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ δεν έχουν λείψει και άλλα περιστατικά όπως χθες το βράδυ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να μείνουν ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουν το τακτικό πλάνο του προπονητή τους, για να μπορέσουν να κάνουν την μεγαλύτερη υπέρβαση φέτος, κόντρα σε όλους και σε όλα. Το γήπεδο της Χαποέλ θα είναι κατάμεστο, αφού η Ισραηλινή ομάδα έχει ανακοινώσει sold out.

Ο Ηλίας Καντζούρης εκτός από την μόνιμη έλλειψη του Στρέλνιεκς, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κωστή Γόντικα που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του. Μέχρι στιγμής δύο ομάδες έχουν κλείσει τα εισιτήρια τους για το Φάιναλ-4, με την Μάλαγα και την Βόννη να περιμένουν τους άλλους δύο από τους σημερινούς αγώνες.

Διαιτητές στην αποψινή αναμέτρηση θα είναι οι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Βόιτσιεχ Λίτσκα (Πολωνία) και Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X