ΑΕΚ: Οσα αλλάζουν με την απώλεια του Αραούχο!

ΑΕΚ: Οσα αλλάζουν με την απώλεια του Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Αραούχο η ΑΕΚ καλείται να αποδείξει, στον εαυτό της και τους υπόλοιπους, ότιμπορεί να αντέξει και πολύ περισσότερα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Αργεντινό αρχηγό της, Σέρχιο Αραούχο η ΑΕΚ καλείται να αποδείξει, στον εαυτό της και τους υπόλοιπους, ότι πέρα από το να παίξει πολύ καλύτερα μπορεί να αντέξει και πολύ περισσότερα σε σχέση με το πρόσφατο, περσινό, παρελθόν της!

Στην, με πολύ μεγάλη απόσταση από τη δεύτερη, αγαπημένη μου ταινία ever, “Ο κύκλος των χαμένων ποιητών” -όσοι νεότεροι δεν την έχετε δει, δεν την έχετε ίσως καν ακουστά, παρεμπιπτόντως, σπεύσατε- είναι η τελευταία σκηνή, τόσο μα τόσο φορτισμένη συγκινησιακά, που έρχεται να δικαιώσει απόλυτα όσα έχουν προηγηθεί!

Οι μαθητές της Ακαδημίας Γουέλτον, ενός αυστηρότατου οικοτροφείου αρρένων στο Βερμόντ των Ηνωμένων Πολιτειών, θέλοντας να αποχαιρετήσουν, να ευχαριστήσουν ουσιαστικά τον καθηγητή Αγγλικών Τζον Κίτινγκ για τα όσα τους έμαθε, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες, ανεβαίνουν, τη στιγμή που αποχωρεί οριστικά από την τάξη, πάνω στα θρανία τους και αναφωνούν “Oh captain! My captain!”.

Πρόκειται για στίχο, αλλά και τον τίτλο, του δημοφιλέστερου έργου του μεγάλου Αμερικανού ποιητή Γουόλτ Γουίτμαν! Είναι ο δικός τους τρόπος να αναγνωρίσουν, πατώντας πάνω στα έδρανα και αλλάζοντας την οπτική τους γωνία όπως εκείνος είχε κάνει, προς έκπληξή τους, στο πρώτο μάθημα, το πόσο πολύ τους βοήθησε να δουν τον κόσμο… με τελείως διαφορετική ματιά!

Δεν ξέρω, που μεταξύ μας ξέρω πολύ καλά ότι ποτέ δε συνέβη, αν οι συμπαίκτες του Σέρχιο Αραούχο είχαν κάποια παρόμοια αντίδραση αποχαιρετώντας, αγωνιστικά, τον δικό τους…captain όταν αντιλήφθηκαν πως θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη σεζόν χωρίς εκείνον, αλλά για ένα πράγμα είμαι βέβαιος!

Ο Αργεντινός αρχηγός της ΑΕΚ ήταν αυτός που είδε φέτος, με τη βοήθεια του συμπατριώτη του από την άκρη του πάγκου, το ποδόσφαιρο, το ίδιο το παιχνίδι του, με τελείως διαφορετική ματιά, μετατράπηκε από σέντερ φορ σε επιτελικό δεύτερο επιθετικό, αφόρητα πιεστικό για τον αντίπαλο, και…διέπρεψε!

Όχι μόνο, ή κυρίως, σε σχέση με τους αριθμούς, επτά γκολ και επτά ασίστ μέτρησε ο “Τσίνο”, όσο σε σχέση με το πώς κατάφερε να εμπνεύσει, σχεδόν να παρασύρει με τη νοοτροπία του, την ορμητικότητά του έως και την αυταπάρνηση στο παιχνίδι του όλους τους υπόλοιπους!

Τα απολύτως μετρήσιμα περιμένω από την “Ένωση”, ιδίως από τη στιγμή που ο Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται ίσως και στην καλύτερη κατάσταση από τότε που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, να τα αναπληρώσει! Το μείζον είναι να καλύψει το…ψυχοπνευματικό κενό, δεν πρόκειται απλά για μία έννοια αφηρημένη αλλά, αντιθέτως, απολύτως απτή και επιδραστική στον τρόπο με τον οποίο πορεύεται αγωνιστικά η επίδοξη πρωταθλήτρια!

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X