Τα ψελλίσματα του Αυγενάκη, η ξεφτίλα με τον Πολωνό και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ

Τα ψελλίσματα του Αυγενάκη, η ξεφτίλα με τον Πολωνό και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ

Ο Insider είναι... περιβόλι και έχει αλήθειες για τα πάντα: Αυγενάκη, τον Πολωνό μεθύστακα, τον τελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρε σεις… Το ψέμα σας δεν το θέλει ούτε Ο Θεός, ούτε ο διάολος. Κάνετε πως δεν υπάρχει ο αποκλεισμός του Πολωνού μεθύστακα από την UEFA από το ματς Νάπολι – Μίλαν. Παρουσιάζετε ως… απάντηση αποστομωτική μάλιστα, τον ορισμό του σε ματς του πολωνικού πρωταθλήματος. Και πάει και τα κάνει οίκο ανοχής στο ματς που τον βάλανε και κράζει όλη η Πολωνία. Μια που το έφερε η κουβέντα, τι έγινε με τα περισσότερα αντικειμενικά σάιτ και δη με αυτό του ομίλου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Τίποτα δεν μάθανε για τον αποκλεισμό του Πολωνού από το Νάπολι – Μίλαν; Ψεύτες, υποκριτές, διπρόσωποι. Η ιστορία σας όλη.

Τώρα βέβαια δεν έχουν καιρό. Πανηγυρίζουν για την απώλεια του Αραούχο. Βομβαρδισμός από παντού με το σοκ και την απώλεια που θα αποβεί καθοριστική. Προσπάθεια να πάει η ψυχολογία των Ενωσιτών στο ναδίρ, με κάθε τρόπο. Κάτι σας ξεφεύγει. Και το έχει πει ο Αλμέιδα. Όσο έχει 11 παίκτες να βάζει στο γήπεδο, να τρέμετε. Και τρέμετε…

Τον τελικό του κυπέλλου μην τον σκέφτεστε καθόλου και μην παρασύρεστε από όλο το πανηγύρι για το πότε και που θα γίνει. Όλο αυτό το πανηγύρι είναι δημιούργημα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μόνιμα η ομάδα που δημιουργεί το πρόβλημα στις αντίστοιχες περιπτώσεις. Και όλη η αναταραχή τον ΠΑΟΚ εξυπηρετεί και στην ΑΕΚ μόνο κακό κάνει να ασχολείται. Γιατί η ΑΕΚ έχει στόχους κορυφής και στο πρωτάθλημα, ενώ τον άλλον τον συμφέρει και το μυαλό μας να χαλάει και δεν έχει χασούρα αφού δεν πάει για τίτλο πλέον στο πρωτάθλημα.

Ένα πράγμα πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο μόνο. Να περιμένει η ομάδα δύο εβδομάδες μετά το τέλος του πρωταθλήματος να παίξει τον τελικό. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει λοιπόν, οπότε κάθε άλλη επιλογή είναι δεκτή. Όποια κι αν είναι, για όπου κι αν είναι και με όποιες προϋποθέσεις και να είναι.

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά στον Αυγενάκη στην συνέντευξη στο Gazzetta, έγινε και μια ερώτηση για την ιστορία με την τροπολογία που πήγε να περάσει και βάσει αυτής να μην επιτρεπόταν στον Μελισσανίδη να μπει επίσημα στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πριν από περίπου τρία χρόνια έγινε αυτό. Εξευτελίστηκε με την -μη- απάντηση του ο Αυγενάκης που ξέρει να πουλάει μαγκιά όταν είναι βολικές οι ερωτήσεις και δεν πιέζεται, αλλά εδώ κάναμε τον Κινέζο.

Δεν πειράζει, εκτέθηκε. Πήγε να ψελλίσει κάτι για υποχρεώσεις της χώρας βάσει συμφωνιών, όπως έλεγε και τότε. Αλλά δεν το συνέχισε. Γιατί η τροπολογία αποσύρθηκε πριν πάει προς ψήφιση και θα έπρεπε να μας πει τι διάολο υποχρέωση της χώρας ήταν αυτή, από την στιγμή που τελικά η κυβέρνηση του η ίδια την πήρε πίσω. Και δεν έγινε τίποτα.

Ποιος μας υποχρέωνε λοιπόν στην αρχή και πως έγινε να μην αντιδράσει όταν αποσύρθηκε η τροπολογία. Αυτός που μας υποχρέωνε ντε… Πάντως μια μισή αλήθεια την είπε. Όντως κάποιος υποχρέωνε να μπει αυτή η τροπολογία… Αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι όταν αποσύρθηκε.

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X