Ζανέτι: «Ανεπίτρεπτα τα αποτελέσματα της Ίντερ στην Serie A»

Ζανέτι: Πανηγύρισε στην Duomo τον τίτλο της Ιντερ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι υποστήριξε πως τα αποτελέσματα της Ίντερ στο πρωτάθλημα είναι ανεπίτρεπτα, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα της ομάδας κόντρα στην Μπενφίκα, μπορεί να κρίνει τα πάντα.

Οι «Νερατζούρι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να προκριθούν ξανά στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, μιας και η τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί, ήταν το 2010, όταν και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Πέρα από την πολύ καλή παρουσία που έχει φέτος η Ίντερ εκτός συνόρων, γίνεται μεγάλη συζήτηση όσον αφορά την εικόνα της εντός συνόρων.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δέχεται σκληρή κριτική μιας και η ομάδα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός τετράδας, παρά το γεγονός πως απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές ενώ η Ίντερ βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια έχοντας φέρει 1-1 στο πρώτο ματς κόντρα στην Γιουβέντους.

Τη φετινή πορεία σχολίασε και ο Χαβιέ Ζανέτι αφορμώμενος βεβαίως και από τις πολλές εγχώριες γκέλες:

«Η Ίντερ είναι μία δυνατή ομάδα και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είναι ανεπίτρεπτα αλλά η ομάδα είναι με τον Ιντζάγκι», ήταν τα λόγια του εμβληματικού αρχηγού των Νερατζούρι.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν πιθανή αντικατάσταση του Ιντζάγκι με τον Κρίστιαν Κίβου να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε περίπτωση αποκλεισμού από την Μπενφίκα, ο Ζανέτι σημείωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα προδιαγράψει το μέλλον για μας. Είναι ένα θέμα νοοτροπίας, δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά απόδοσης ανάμεσα στην Serie A και το Champions League».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X