Επίσκεψη των οπαδών της Νάπολι στο ξενοδοχείο της Μίλαν τα ξημερώματα - Με κόρνες και βεγγαλικά (VIDEO)

Επίσκεψη των οπαδών της Νάπολι στο ξενοδοχείο της Μίλαν τα ξημερώματα - Με κόρνες και βεγγαλικά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδοί της Νάπολι έκαναν… χαμό τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η Μίλαν εν όψει της αποψινής ρεβάνς του Champions League.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν απόψε στη Νάπολη, στη ρεβάνς του 1-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Σαν Σίρο» με τους «παρτενοπέι» να στοχεύουν στην ανατροπή ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Και καθώς οι οπαδοί λογίζονται ως ο 12ος παίκτης, όπως είθισται να λέγεται, αυτοί της Νάπολι αποφάσισαν να… βοηθήσουν λίγο τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τους παίκτες του με την επίσκεψη που έκαναν στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η Μίλαν.

Και κόρνες είχαν και βεγγαλικά και δυναμιτάκια έριξαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην αφήσουν τους αντιπάλους να κοιμηθούν λίγες ώρες πριν από τον αγώνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X