Τώρα θέλει ουσία, αποτελεσματικότητα, τώρα θέλει να μπουν τα ΓΚΟΛ!

Τώρα θέλει ουσία, αποτελεσματικότητα, τώρα θέλει να μπουν τα ΓΚΟΛ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για το βασικό ζητούμενο, στην τελική ευθεία της σεζόν…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους! Και μεγάλη προσοχή σε όσους δεν έχετε πάρει ακόμα το δρόμο της επιστροφής! Μια χαρά ήταν το Πάσχα, ελπίζω για όλους σας, με τις δεδομένες υπερβολές ελέω των ημερών, είτε μιλάμε για φαγητό, είτε για κάνα ποτηράκι παραπάνω.

Η φετινή ΑΕΚ, μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε ένα πολύ πιο ευχάριστο Πάσχα, σε σχέση τουλάχιστον με τα προηγούμενα χρόνια. Με τη δική μας… Ανάσταση, την ΑΕΚανάσταση, να έχει έρθει πολύ πιο νωρίς, συγκεκριμένα από τις μαγικές βραδιές των εγκαινίων και της αγωνιστικής επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάπως έτσι, αυτό το Πάσχα μας βρήκε μέσα στη χαρά, αλλά και στη λογική αγωνία για την εξέλιξη και την τελική έκβαση της σεζόν. Ήταν και οι τελευταίες μέρες σχετικής ηρεμίας, αυτές του Πάσχα, μιας και από την Τετάρτη, μπαίνουμε στις μάχες της «Ένωσης». Σε πολλά αθλήματα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ παντού με ευκαιρία για πολλές κούπες

Μην ξεχνάμε ότι εκτός από το ποδόσφαιρο, όπου η ΑΕΚ διεκδικεί το νταμπλ, αλλά και το μπάσκετ, όπου την Τετάρτη είναι η τεράστια ευκαιρία της «Βασίλισσας» στην Ιερουσαλήμ να πάρει το εισιτήριο για το Final-4 του BCL, υπάρχουν τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις Κούπες με το Κύπελλο στο γυναικείο βόλεϊ και το πρωτάθλημα στο ράγκμπι (συν τις επιτυχίες, τους τίτλους και τις διακρίσεις σε ατομικά σπορ) κι ενώ έχουμε μπροστά μας, προσέξτε, την προοπτική για νταμπλ σε χάντμπολ, γυναικείο βόλεϊ, φούτσαλ ανδρών και φούτσαλ γυναικών.

Εντάξει, το κατανοώ προφανώς, ότι δεν είναι όλα τα αθλήματα το ίδιο διάσημα και δεν συγκεντρώνουν το ίδιο ενδιαφέρον με το ποδόσφαιρο, αλλά η ΑΕΚ είναι διαφορετική και επειδή ο φίλαθλος κόσμος της, είναι δίπλα της και την στηρίζει σε ό, τι άθλημα και σε όποια περίσταση κι αν χτυπάει η καρδιά της.

Την Τετάρτη, λοιπόν, ξεκινάνε οι μάχες και για το πρωτάθλημα του βόλεϊ στις γυναίκες, με τα κορίτσια μας να υποδέχονται τον ΠΑΟ στο «Απόστολος Κόντος». Εκεί όπου πάντα η ομάδα μας, παίζει με «παίκτη παραπάνω» λόγω της μαζικής και παθιασμένης στήριξης από τους οπαδούς της. Θέλουμε και πρέπει να γίνει το «1-0» και μακάρι να έχει γίνει και η μεγάλη ανατροπή στο Ισραήλ και να επιστρέψει η ΑΕΚ από εκεί, με τη μεγάλη πρόκριση στους «4» του BCL.

Μόνο η ΝΙΚΗ στο Φάληρο

Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, προφανώς και μετράμε αντίστροφα για την τελική ευθεία και συνάμα την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Εκεί όπου κρίνονται όλα. Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή και το Φάληρο. Στο γήπεδο, όπου η ΑΕΚ έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι, θα παίξει και το επόμενο. Άλλο ματς βέβαια. Εντελώς διαφορετικό. Και οπωσδήποτε πιο δύσκολο για την ομάδα του Αλμέιδα.

Τώρα δεν υπάρχει στο μυαλό, καμία ασφάλεια με κάποιο σκορ υπέρ της ΑΕΚ. Τώρα υπάρχει ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ. Αυτή που δεν πήρε η ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, δύο φορές που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, πρέπει να την πάρει τώρα. Τον τρόπο για να αγωνιστεί τον γνωρίζει πολύ καλά. Αλλά πρέπει να βρει και την ουσία, την αποτελεσματικότητα, το γκολ.

Αυτό είναι βασικά το μεγαλύτερο ζητούμενο από εδώ και πέρα στη σεζόν. Το γκολ. Είτε με Αραούχο, είτε χωρίς. Όποιοι κι αν ξεκινάνε, όποιοι κι αν θα έρχονται από τον πάγκο. Το γκολ, που αν το… είχε η ΑΕΚ περισσότερο φέτος στην τελική της προσπάθεια, θα είχε «καθαρίσει» το πρωτάθλημα νωρίτερα. Μα τώρα πρέπει να το βρει. Δεν γίνεται αλλιώς.

Είναι η μακράν πιο επιθετική ομάδα της χώρας, έχει σε όλα τα παιχνίδια τον έλεγχο της μπάλας, πατάει στις αντίπαλες περιοχές περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, έχει τα περισσότερα γεμίσματα, τις περισσότερες τελικές, τις μακράν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τώρα πρέπει να βελτιώσει και το ποσοστό ευστοχίας. Και νομίζω ότι και ο Αλμέιδα εκεί εστιάζει κυρίως τη δουλειά του, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X