«Έμειναν» στο «μηδέν» Νάπολι και Βερόνα

«Έμειναν» στο «μηδέν» Νάπολι και Βερόνα
Photo Credits: INTIME

Η Νάπολι παρατάχθηκε με αλλαγές λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Μίλαν στο Champions League και η Ελλάς Βερόνα έφυγε με το 0-0 από το Diego Maradona

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν… βλέπει τον δεύτερο στην Serie A, οπότε ο allenatore είχε κόντρα στην Βερόνα την άνεση να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες που σε μερικές μέρες θα παίξουν με την Μίλαν για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Champions League, στον επαναληπτικό του 1-0 στο San Siro. Εξαιρετικά νέα για τους Partenopei η επιστροφή στη δράση του βασικού επιθετικού και Νο1 σκόρερ, Βίκτορ Οσιμέν.

Η Νάπολι νόμισε ότι πήρε προβάδισμα στο 20’ με το αυτογκόλ του Γκάιχ, όμως αυτό δεν μέτρησε επειδή ο Ολιβέρα ήταν σε θέση οφσάιντ. Ετσι, παρότι έφτασαν την κατοχή ακόμα και στο 80% οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Και το 0-0 θα παρέμενε και στην επανάληψη. Η Νάπολι είχε την μπάλα αλλά όχι και πολλές φάσεις και στην κορυφαία από αυτές, στο 82’, ο Οσιμέν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Παρά την απώλεια πάντως, οι πρωτοπόροι είναι στο… χαλαρό +16 από τη 2η της βαθμολογίας, Λάτσιο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X