Έβερτον: Ο Σον Ντάις απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στα θύματα του Χίλσμπορο

Έβερτον: Ο Σον Ντάις απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στα θύματα του Χίλσμπορο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας 17χρονος Σον Ντάις ήταν παρών στο στάδιο στις 15 Απριλίου 1989 όταν συνέβη η τραγωδία, καθώς ήταν μέλος της ομάδας νέων της Νότιγχαμ Φόρεστ εκείνη την εποχή.

Στις σημειώσεις του προγράμματός του ενόψει του αγώνα της Έβερτον εναντίον της Φούλαμ το Σάββατο (16/04), το αφεντικό των Toffees έγραψε ένα μήνυμα φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους εκείνη τη μαύρη ημέρα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα, στην 34η επέτειο της καταστροφής του Χίλσμπορο, θυμόμαστε τα 97 θύματα που έχασαν τραγικά τη ζωή τους στην τραγωδία. Γνωρίζω τη σημασία που έχει για όλους στην Έβερτον να στέκονται πάντα πλάι με τη Λίβερπουλ για να θυμούνται τους αθώους οπαδούς που πέθαναν βλέποντας την ομάδα που αγαπούσαν. Ήμουν στο Χίλσμπορο με την ομάδα νέων της Νότιγχαμ Φόρεστ εκείνη την τραγική μέρα και είναι δύσκολο να βρω λέξεις για να περιγράψω τη θλίψη αυτού που συνέβη. Οι σκέψεις μας συνεχίζουν να είναι με τις οικογένειες και τους πολλούς φίλους όλων εκείνων που χάθηκαν. Θυμόμαστε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X