Κριστιάνο Ρονάλντο: Μετά την έλευσή του, στη Σαουδική Αραβία στοχεύουν σε 50 σούπερ σταρ από την Ευρώπη!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μετά την έλευσή του, στη Σαουδική Αραβία στοχεύουν σε 50 σούπερ σταρ από την Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, στη Σαουδική Αραβία στοχεύουν σε 50 σούπερ σταρ από την Ευρώπη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαουδική Αραβία σκοπεύει να αποτελεί τα επόμενα χρόνια κορυφαίο προορισμό για ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη που θέλουν να παίξουν σε… άλλες πολιτείες. Στόχος της Κυβέρνησης είναι 50 σούπερ σταρ από τα κορυφαία πρωταθλήματα, χωρίς να ακολουθήσουν το μοντέλο της Κίνας!

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία έχει… ανοίξει για τα καλά την όρεξη των Αράβων καθώς στόχος είναι να γεμίσουν με ποδοσφαιρικούς αστέρες τη χώρα και το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ESPN, το πλάνο που έχουν στον Κόλπο είναι να φέρουν 50 σούπερ σταρ από τα πέντε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία). Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνουν και την Πορτογαλία.

Το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας στοχεύει ήδη παίκτες που θα μείνουν το ερχόμενο καλοκαίρι χωρίς συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη… παίξει το όνομα του Λιονέλ Μέσι για την Αλ Χιλάλ, αλλά ο Αργεντινός έχει απορρίψει αυτήν την προοπτική.

Λούκα Μόντριτς, Καρίμ Μπενζεμά, Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο, Γέρι Μίνα και Αμπντουλάγιε Ντουκούρε, είναι μερικά από τα ονόματα που συνδέονται με ενδεχόμενη μεταγραφή τους στη Μέση Ανατολή.

Μολονότι πολλοί από αυτούς δείχνουν πρόθυμοι να συνεχίσουν στην Ευρώπη, στη Σαουδική Αραβία δεν εμφανίζονται…ζεστοί για να παρατήσουν τα όπλα.

Πάντως, οι ομάδες της χώρας δεν θα ακολουθήσουν το μοντέλο της Κίνας, πληρώνοντας στρονομικούς μισθούς σε παίκτες – αστέρες.

«Δεν θα είναι όπως το κινεζικό πρωτάθλημα πριν από μερικά χρόνια. Δεν πρόκειται για μια στρατηγική πυρόσβεσης διοχετεύοντας τεράστια χρηματικά ποσά. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε μια περίοδο ταχείας μετάβασης και το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα μαζικής συμμετοχής με τεράστιο αριθμό οπαδών, όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, και η φιλοδοξία είναι να γίνει η Σαουδική Pro League η καλύτερη στην περιοχή», ανέφερε πηγή στο ESPN και ξεκαθάρισε:

«Δεν πρόκειται για μοια προσπάθεια να υπογράψουμε τους 50 κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Είναι για να βελτιώσουμε την ποιότητα και το προφίλ του πρωταθλήματος και να το κάνουμε τη χώρα αυτή, προορισμό πρώτης επιλογής εκτός των μεγάλων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X