Europa League: Κάζο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεβίλλη με δύο αυτογκόλ

Europa League: Κάζο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεβίλλη με δύο αυτογκόλ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη ενάντια στη Σεβίλλη, όμως δύο αυτογκόλ στο τέλος έκαναν το 2-0, 2-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε νωρίς με 2-0 και έμοιαζε αφεντικό, όμως η 5 φορές κάτοχος του τίτλου, Σεβίλλη, με δύο αυτογκόλ στο φινάλε απέδρασε με 2-2 από το Old Trafford και άφησε τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς.

Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ ήταν το φαβορί κόντρα στην 5 φορές κάτοχο του τίτλου, όμως παρότι προηγήθηκε νωρίς με «καθαρό» σκορ χάρη σε δύο γκολ του Ζάμπιτσερ, το φινάλε ήταν καταστροφικό. Η Σεβίλλη στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή καθώς βρήκε δίχτυα με δύο αυτογκόλ και τα πράγματα κάνουν χειρότερα για το αγγλικό club ο τραυματισμός του Μαρτίνες και η τιμωρία του Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Αυστριακός μέσος, Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, στο 14’ πήρε την μπάλα στο όριο του οφσάιντ από τον Μπρούνο Φερνάντες και με το αριστερό εκτέλεσε τον Μπόνο και 7 λεπτά αργότερα, σε μια παρόμοια φάση, έγινε αποδέκτης της πάσας του Μαρσιάλ και νίκησε ξανά τον Μαροκινό keeper. Σε εκείνο το σημείο το 2-0 έκανε το ματς να μοιάζει σαν προπόνηση για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια η Σεβίλλη πάτησε καλύτερα, ανέβασε την απόδοσή της υπενθυμίζοντας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, όμως το 2-0 παρέμεινε για το πρώτο μέρος υπέρ της Γιουνάιτεντ, που είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε σοβαρά από τους Ανδαλουσιάνους. Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ «άγγιξε» το γκολ στο 61’ όμως μέσα από την περιοχή το φαλτσαριστό πλασέ από τον Αντονι σταμάτησε στο δοκάρι κοντά στο παραθυράκι.

Το 2-0 φάνηκε ότι θα παραμείνει μέχρι το φινάλε για τους Reds Devils, που όμως στο τέλος έγινε το απίθανο. Στο 84’ ο Μαλάσια έχασε εντελώς τη φάση και η μπάλα πέρασε στην πλάτη του, ο Χεσούς Νάβας έκανε το βολέ με τη μία για να βρει η μπάλα στον αριστερό μπακ της Γιουνάιτεντ για το 2-1 και στο 91’ μετά την κεφαλιά του Εν Νεσίρι πήγε στο κεφάλι του… ανυποψίαστου, Μαγκουάιρ, και στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Ζόρικη νίκη για τη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους γνωρίζει πολύ καλά ότι η μοναδική της διέξοδος για να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου, μετά την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε στο πρωτάθλημα από την ιταλική λίγκα, είναι να κατακτήσει το Europa League.

Στη βραδιά που «σημαδεύτηκε» από την αναγκαστική αλλαγή του Πολωνού γκολκίπερ της, Βότσιεχ Στσέζνι, στο 44΄, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε ξαφνικά στο στήθος του, η «Βέκια Σινιόρα» επικράτησε 1-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Τορίνο και την ερχόμενη Πέμπτη θα έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Με το «παρθενικό» του γκολ στην Ευρώπη, στο 73ο λεπτό από προσπάθεια του Βλάχοβιτς, ήρθε το 1-0, σκορ που έμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Ικανή για να κάνει το 2Χ2 απέναντι σε γερμανική ομάδα έδειξε πως είναι η Σεν Ζιλουάζ. Οι Βέλγοι στην επιστροφή τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 58 χρόνια πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και μετά την Ουνιόν Βερολίνου (3-3, 3-0) έκαναν ένα σημαντικό βήμα για να προκριθούν στους ημιτελικούς με το 1-1 στη «Μπάι Αρένα» επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Το γκολ του Μπονιφάτσε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους έδωσε το προβάδισμα στην 2η της κατάταξης της Jupiler League, αλλά ο Βιρτς «έσωσε την παρτίδα» για τις «ασπιρίνες» στο 83΄ και, πλέον, τα πάντα θα κριθούν επί βελγικού εδάφους την ερχόμενη Πέμπτη (20/04).

Η Λεβερκούζεν… κάτι παθαίνει όταν φτάνει σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς μετρά τρεις απανωτούς αποκλεισμούς και θα προσπαθήσει ν΄ αποφύγει τον τέταρτο στις 20/04.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X