Για να μην έχετε αμφιβολία πως μαζί τα κάνουν όλα - Απίστευτη αβάντα από τον Γεραπετρίτη στον αποτυχημένο Αυγενάκη (AUDIO)

Για να μην έχετε αμφιβολία πως μαζί τα κάνουν όλα - Απίστευτη αβάντα από τον Γεραπετρίτη στον αποτυχημένο Αυγενάκη (AUDIO)

Και όμως είναι αλήθεια, απίστευτη αβάντα από τον Γεραπετρίτη στον αποτυχημένο Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να μην έχετε αμφιβολία πως μαζί τα κάνουν όλα, απίστευτη αβάντα από τον Γεραπετρίτη στον αποτυχημένο Αυγενάκη.

Σε παράλληλο σύμπαν φαίνεται να κινείται ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μιλώντας στο «Θέμα Κρήτης 103.1» εκθείασε τον Λευτέρη Αυγενάκη για το έργο του στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

«Ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι υπεραθλητικός, υπερκινητικός, καταλαμβάνει όλα τα πεδία, είναι αθλητικής… επικρατείας με έμφαση στο Ηράκλειο! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δώσει μια τεράστια σημασία στον αθλητισμό και για πρώτη φορά έχουν δοθεί τέτοιου τύπου χρηματοδοτικά εργαλεία», είπε ο Γεραπετρίτη για τον Αυγενάκη! Και δεν είναι αστείο ούτε το βγάλαμε από το μυαλό μας, αυτά τα πράγατα ειπώθηκαν κανονικότατα για έναν υφυπουργό, ο οποίος επί της θητείας του έχει στοχεύσει να πετύχει μόνο προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και απόχρωση, όπως τουλάχιστον λένε οι περισσότεροι…

«Με ευθύνη και πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού έχει εκπονηθεί ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, όχι μόνο του υψηλού αθλητισμού, του πρωταθλητισμού ή του επαγγελματικού, αλλά και του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των ολιγότερων προβεβλημένων μορφών αθλητισμού. Ο κ. Αυγενάκης με προσωπικές του ενέργειες έχει αναδείξει, για παράδειγμα, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που η Ελλάδα ποτέ δεν είχε παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τώρα όλη η υφήλιος συζητάει για το Ράλλυ Ακρόπολις.

Άρα καταλαβαίνουμε το πόσο σπουδαίο είναι να υπάρχει μια κεντρική πολιτική και να υπάρχει βεβαίως και στην ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού ένας άνθρωπος ο οποίος αφενός να είναι γνώστης, αφετέρου να έχει τη διάθεση, την ενέργεια και την ικανότητα να παράγει ένα ουσιαστικό έργο» ανέφερε ακόμη ο κ. Γεραπετρίτης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τον Υπουργός Επικρατείας για τα καλά του λόγια έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ευχαριστώ τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη για τα θερμά του λόγια στο Θέμα Κρήτης 103.1, αναφορικά με όσα κάνουμε για τον ελληνικό αθλητισμό και τη διεθνή προβολή της χώρας μας».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X