Καλό Πάσχα... και στα επόμενα, να βάζει μέσα τα «άχαστα» και το ΝΤΑΜΠΛ θα έρθει

Καλό Πάσχα... και στα επόμενα, να βάζει μέσα τα «άχαστα» και το ΝΤΑΜΠΛ θα έρθει
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά την πρόκριση στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο και να λέμε ότι στη ρεβάνς ενός πρώτου αγώνα με 3-0, όπου διακυβεύεται πρόκριση σε τελικό, πως πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν να είχε λήξει… 0-0, καταλαβαίνουμε ότι ενδόμυχα αυτό δεν γίνεται για καμία ομάδα.

Σημασία όμως έχει να διακατέχεσαι από τη σωστή νοοτροπία. Και η ΑΕΚ του Αλμέιδα πήγε για δεύτερη φορά στο Φάληρο και ως αγωνιστική εικόνα, ήταν καλύτερη του Ολυμπιακού. Πιο ομάδα σε όλα. Στο ματς πρωταθλήματος δεν σκόραρε, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Τώρα σκόραρε δύο φορές, αλλά αφού πρώτα είχε χάσει πολύ πιο μεγάλες ευκαιρίες από αυτές που έβαλε την μπάλα στα δίχτυα, ανεξαρτήτως αν σωστά ακυρώθηκε το δεύτερο αφού για λίγο ο Τσούμπερ ήταν οφσάιντ.

Η τρίτη φορά ωστόσο πρέπει να είναι και η… φαρμακερή. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ ως ομάδα τον «έχει» τον Ολυμπιακό και αυτό πρέπει να μετουσιωθεί σε νίκη μέσα στο σπίτι του, τη μεθεπόμενη Κυριακή. Στο ένα από τα τρία ματς της εβδομάδας που θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο.

Δεν… προτρέχω. Η ΑΕΚ, όπως και όλοι εμείς γύρω της, μπορούμε να κάνουμε ήρεμο Πάσχα. Και θα κάνουμε. Με απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ματίας και στα παιδιά του, για τη διαχείριση της αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης, στην τελική ευθεία για το νταμπλ.

Ναι, η ΑΕΚ που πριν από δέκα μήνες ήταν ηττοπαθής και καταθλιπτική και που επί τέσσερα σερί χρόνια, έμενε εκτός στόχων από τα Χριστούγεννα, αυτό το Πάσχα είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου, που όπου κι αν γίνει κι όποτε κι αν γίνει, οφείλει στον κόσμο της, να νικήσει τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το τρόπαιο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Αγάπη μας, τον Έρωτα μας, την Καψούρα μας, την ΑΕΚΑΡΑ μας!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X