Οτσάλ: «Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ για τις εμφανίσεις κόντρα στο Μαρκόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με δύο άνετες νίκες ξεπέρασε το εμπόδιο του Μαρκοπούλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με πλεονέκτημα έδρας.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του στα δύο παιχνίδια με το Μαρκόπουλο σχολίασε πως έδειξαν το επίπεδο ετοιμότητας τους. Παράλληλα τόνισε πως περιμένουν τον κόσμο στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. «Δείξαμε πόσο έτοιμοι είμαστε για τα πλέι οφ. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για την σειρά με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει να γεμίσει το γήπεδο».

Από την άλλη ο προπονητής του Μαρκοπούλου Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος για την αντίδρασή μας. Προσπαθήσαμε πολύ, η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μπράβο στις αθλήτριές μου για ό,τι δείξαμε απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τη φετινή σεζόν, κάναμε δύο σπουδαίες νίκες στο φινάλε της κανονικής περιόδου και με 30 βαθμούς τερματίσαμε στην 7η θέση. Πήραμε βαθμούς απέναντι στους πρωτοπόρους».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X