Επέστρεψε στην αποστολή της Γιουβέντους ο Πογκμπά

Επέστρεψε στην αποστολή της Γιουβέντους ο Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, θα είναι διαθέσιμος για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Europa League, με την Σπόρτινγκ στο Τορίνο (13/04), καθώς όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τετάρτηο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός μέσος επέστρεψε στη «Γιούβε» τον περασμένο Ιούλιο, μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς την τρέχουσα σερόν, με πιο πρόσφατο αυτόν στο μηρό, στα μέσα Μαρτίου.

Έχει αγωνιστεί λιγότερο από 40 λεπτά από την έναρξη της περιόδου, μπαίνοντας ως αλλαγή απέναντι στην Τορίνο και στη Ρόμα, στο πλαίσιο της Serie A.

«Ο Πολ κλήθηκε στην αποστολή, θα δούμε αύριο (13/04). Είναι σημαντικό που ολοκλήρωσε μερικές προπονήσεις με την ομάδα χωρίς να σταματήσει.

Θα ήταν σημαντικό να τον έχουμε στα καλύτερά του στο τελευταίο μέρος της σεζόν», παραδέχθηκε ο Αλέγκρι, προσθέτοντας ότι ο Πογκμπά είχε πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X