Η Λίβερπουλ «κύκλωσε» τέσσερις παίκτες για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

Η Λίβερπουλ «κύκλωσε» τέσσερις παίκτες για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ θα κινηθεί την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής και οι ιθύνοντες των «Reds» έχουν ξεχωρίσει τέσσερις περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, στην μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ έχουν σημειωθεί τα ονόματα του Ντέκλαν Ράις, του Νικολό Μπαρέλα, του Μόισες Καϊσέδο και του Ματέους Νούνιες.

Οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, έχοντας ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Ο Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), ο Μόισες Καϊσέδο (Μπράιτον) και ο Ματέους Νούνιες (Γουλβς), αποτελούν περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν πολύ καλά την Premier League.

Ισχυρό φαβορί, ωστόσο είναι και ο Νικολό Μπαρέλα που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με την Ίντερ και την Εθνική Ιταλίας, αποτελώντας βασικό γρανάζι των «νερατζούρι» και της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Πάνος Λούπος: Ποιες μεταγραφές, ρε παιδιά; Εδώ η ΑΕΚ παίζει τελικό πρωταθλήματος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X