Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε την δουλειά στο Καραϊσκάκη και προκρίθηκε… σβηστά στον τελικό. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του Φαλήρου

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Δεν φέρει ευθύνη για κανένα από τα δυο γκολ που δέχθηκε, καθώς είχε ελάχιστα περιθώρια για αντίδραση. Σ’ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, ήταν σταθερός και όσες φορές χρειάστηκε, καθάρισε τις φάσεις χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Λάζαρος Ρότα: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Έβγαζε μια σιγουριά στο παιχνίδι του και κυρίως είχε καλές τοποθετήσεις στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Δεν έκανε πολλές προωθήσεις από την πλευρά του, αλλά τις περισσότερες από τις φορές που ανέβηκε, το έκανε σωστά και κυρίως χωρίς να πάρει ρίσκο.

Σίμος Μήτογλου: Σωστές τοποθετήσεις και κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες, αλλά και μεγάλη ψυχραιμία και σιγουριά με την μπάλα στα πόδια του. Κατάφερνε εκεί που το χρειαζόταν η ομάδα να παγώσει τον ρυθμό του ματς από τα μετόπισθεν. Ενώ τις περισσότερες μονομαχίες κατάφερε να τις κερδίσει. Κυρίως όμως είχε καθαρό μυαλό με την μπάλα στα πόδια

Αρόλντ Μουκουντί: Χρειάστηκε λίγο χρόνο μέσα στο ματς για να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό, καθώς προέρχεται από διάστημα απουσίας. Και γι αυτό και έκανε ένα – δυο λάθη με το ξεκίνημα του ματς. Στην συνέχεια όμως βρήκε τα πατήματα του και έκανε σωστά την δουλειά στο κέντρο της άμυνας της μπάλας. Τόσο σε προσωπικές μονομαχίες, όσο και με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Ξεκίνησε βασικός αλλά δέχθηκε πολύ νωρίς μια δυνατή κλωτσιά από τον Μπιέλ, σε μια διαγώνια κάλυψη του. Στο λίγο διάστημα που έμεινε στο γήπεδο πριν γίνει αναγκαστική αλλαγή, ήταν εμφανές πως πονούσε πολύ και δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει.

Κώστας Γαλανόπουλος: Επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και πήρε έναν ρόλο καθαρόαιμου κόφτη μπροστά από την τετράδα της άμυνας. Ήταν μια μάλλον αντιφατική εμφάνιση. Συνολικά έκανε καλό ματς. Έδωσε πολλές μάχες και έβγαλε και πολύ πείσμα σε πολλές φάσεις .  Όμως στο γκολ του Βαλμπουενά θα μπορούσε ίσως να είχε μια διαφορετική αντίδραση ενώ και στο δεύτερο γκολ, ήταν δική του ευθύνη να κλείσει τον χώρο στον Χουάνγκ.

Πέτρος Μάνταλος: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Πάτησε σχεδόν σ’ όλα τα σημεία του γηπέδου και έκανε πολύ καλά την δουλειά που του είχε αναθέσει ο Αλμέιδα. Κρατούσε την μπάλα όσο έπρεπε και έλεγχε τον ρυθμό που ήθελε να δώσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της, με σωστές επιλογές στις περισσότερες φορές. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να κουράζεται και χρειάστηκε ανάσες.

Πάολο Φερνάντες: Ξεκίνησε και αυτός βασικός μετά από πολύ καιρό. Έκανε ένα σχετικά μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο. Παρόλο που πήρε μπάλα στα πόδια του, δυσκολεύτηκε αρκετά να κάνει αυτά που είχε στο μυαλό του. Είχε πάντως ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Δεν κατάφερε να μπει στον ρυθμό του παιχνιδιού.

Στίβεν Τσούμπερ: Έπαιξε ξανά βασικός και αυτή την φορά πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία. Ήταν πολύ κινητικός και με την μπάλα στα πόδια του δημιούργησε αρκετές φορές ζητήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ένα πολύ καλό σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο καλό διάστημα της ΑΕΚ, ήταν πολύ καλός, ενώ πέτυχε και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε για μόνο λίγα εκατοστά ως οφσαίντ.

Λιβάι Γκαρσία: Ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του Ολυμπιακού και ανάγκασε πολλές φορές κυρίως τον Μπα, να τον σταματήσει με φάουλ. Ήταν κινητικός πολύ αλλά και δυναμικός στις προσωπικές μονομαχίες και όσες φορές έπρεπε να παίξει με πλάτη τον αντίπαλό του. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε δυο τρομερές ευκαιρίες για να σκοράρει, μέχρι τελικά να βρει το γκολ.

Ορμπελίν Πινέδα: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Τον είχε σημαδέψει ο Αλμέιδα στο επιθετικό του πλάνο, πήγαινε τις περισσότερες φορές από την πλευρά του και ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο με μια κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ. Στο καλό διάστημα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε όργια και θα μπορούσε να είχε γράψει δυο ασίστ.

Εχσάν Χατζισαφί: Χρειάστηκε να μπει άρον – άρον στο ματς, όταν τραυματίστηκε ο Μοχαμάντι και δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Μπήκε κρύος και έκανε δυο λάθη, ενώ στην φάση του γκολ του Βαλμπουενά ίσως θα μπορούσε να είχε κάνει πιο γρήγορη κάλυψη. Όμως όσο έβρισκε ρυθμό, τόσο ανέβαζε και την απόδοση του. Και στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε πολύ και ήταν καλός και ανασταλτικά, αλλά και στα ανεβάσματά του.

Νίκλας Ελίασον: Από την στιγμή που μπήκε πήρε μπάλες στα πόδια του. Και είτε κέρδισε μονομαχίες, είτε κέρδισε φάουλ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, κέρδιζε τον χρόνο για την ΑΕΚ και αυτό ήταν το σημαντικό και αυτό που ήθελε ο Αλμέιδα.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς; Μπήκε στο παιχνίδι λίγο νευρικός. Και γι αυτό και σε δυο – τρεις φάσεις έχασε και το κοντρόλ του και την αυτοκυριαρχία του με την μπάλα. Παρόλα αυτά έτρεξε αρκετά και βοήθησε και αυτός.

Γενς Γιόνσον: Ανασταλτικά βοήθησε σημαντικά από την στιγμή που μπήκε στο ματς, καθότι καθάρισε φάσεις στην μεσαία γραμμή. Με την μπάλα στα πόδια του κάποιες φορές είχε σωστές επιλογές, αλλά και κάποιες άλλες ήταν αρκετά βιαστικός.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Βοήθησε και αυτός πολύ σημαντικά από την στιγμή που μπήκε, στα ανασταλτικά καθήκοντα στην μεσαία γραμμή. Έβαλε τρεξίματα, έκοψε φάσεις, έκλεψε μπάλες για την ΑΕΚ. Και γενικώς βοήθησε πολύ ώστε να μην κινδυνέψει καθόλου η ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X