Ετοιμάζει πρόταση για Μέσι η Μπαρτσελόνα - Σύμμαχός της ο παίκτης!

Ετοιμάζει πρόταση για Μέσι η Μπαρτσελόνα - Σύμμαχός της ο παίκτης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ομάδας τον θέλει. Εντός συλλόγου υπάρχουν πολλοί, αν όχι όλοι που επιθυμούν την επιστροφή του και η διοίκηση απ’ ό,τι φαίνεται, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι για να τον φέρει πίσω.

Ναι, καλά καταλάβετε… Ο πρόλογος αφορά στον Λιονέλ Μέσι με τους Καταλανούς να είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση πάρα πολύ σύντομα. Και αυτά εν μέσω της δημοσιοποίησης του «Λίο» να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν με πληροφορίες από τον στενό κύκλο του Αργεντινού σούπερ σταρ να αναφέρουν πως πως θέλει να γυρίσει πίσω στη Βαρκελώνη, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

«Είμαστε τρελαμένοι με την επιστροφή του Μέσι και θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό. Ο Μέσι είναι ακόμα το νούμερο ένα στον κόσμο. Τον χρειαζόμαστε απεγνωσμένα. Από ματιάς ποδοσφαίρου η επιστροφή του θα είναι τεράστια», αναφέρει μια πηγή από το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X